Jussie Smullett

Vankeustuomio uhkaa: Hollywood-tähti maksoi ystävilleen tekaistusta pahoinpitelystä ja valehteli poliisille?!

21.02.2019 16:04

Empire-sarjasta tuttu Jussie Smollett on pahoissa ongelmissa virkavallan kanssa.

Jussie nousi otsikoihin viime kuussa, kun hän teki rikosilmoituksen pahoinpitelystään. Näyttelijän mukaan kaksi hiihtomaskeihin pukeutunutta miestä huusivat hänelle rasistisia ja homofobisia solvauksia ja pahoinpitelivät hänet Chicagossa. Jussien mukaan miehet kaatoivat hänen päälleen valkaisuainetta ja kiersivät köyden hänen kaulansa ympärille. Väitetty pahoinpitely tapahtui tammikuun lopussa.

Nyt tapauksesta on saatu uusia tietoja, ja poliisi epäilee Jussieta väärästä ilmiannosta. Uusien tietojen mukaan pahoinpitely oli lavastettu, ja väitetyt pahoinpitelijät olivat näyttelijän ystäviä.

Epäilyt Jussien mahdollisesta valehtelusta heräsivät, kun näyttelijä ei ollut yhteistyöhaluinen poliisin kanssa, eikä väitettyä pahoinpitelyä löydetty alueen yhdenkään valvontakameran tallenteista. Lisäksi Jussien antamat lausunnot pahoinpitelyn jälkeisistä tapahtumista ovat olleet ristiriitaisia.

Lue myös: Poikaystävä pahoinpiteli Lindsay Lohanin rannalla – näyttelijä perusti samaan paikkaan ravintolan: ”Täällä kaikki saavat olla turvassa” 

 

Jussie maksoi valheesta?

Poliisi pidätti ja kuulusteli Nigeriasta kotoisin olevia veljeksiä epäiltyinä Jussien pahoinpitelystä. Heidät vapautettiin perjantaina, ja veljesten kerrotaan tekevän yhteistyötä poliisin kanssa.

Poliisi epäilee Jussien maksaneen veljeksille tekaistusta pahoinpitelystä. Veljekset ovat näytelleet avustajarooleissa Jussien tähdittämässä Empire-sarjassa, ja heistä toinen työskentelee näyttelijän personal trainerina.

Mikäli Jussie todetaan syylliseksi väärään ilmiantoon, voi hän saada jopa kolmen vuoden vankeustuomion.

 

Poliisi pidätti

Chicagon poliisi on pidättänyt Jussien, ja häntä vastaan on nostettu syyte väärästä ilmiannosta. Poliisipäällikkö Eddie Johnson kertoi lehdistötilaisuudessa, että poliisi epäilee Jussien tekaistun pahoinpitelyn olleen julkisuustemppu oman uransa nostattamiseksi.

Poliisin mukaan näyttelijä ei ollut tyytyväinen Empire-sarjasta saamaansa palkkaan.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!