Hllwd

Valtavasta syntymämerkistään tunnettu näyttelijä Oliver Stark avautuu Seiskalle ulkonäköpaineista: ”Se on herkkä aihe!”

26.11.2019 17:40

Oliver Stark, 28, esittää palomiesten, poliisien, ensihoitajien ja hätäkeskustyöntekijöiden työstä kertovassa sarjassa 9-1-1 palomiestä Evan ”Buck” Buckleya. Sarjasta pyörii Foxilla parhaillaan kolmas kausi.

Rooli on fyysisesti raskas, ja näyttelijän täytyy pitää itsensä todella hyvässä kunnossa selvitäkseen siitä.

– Kauden alussa herään joka päivä neljältä aamulla treenaamaan, mutta loppukaudesta enää muutaman kerran viikossa, kun alan olla jo niin väsynyt. Se on tärkeää, sillä haluamme tehdä oikeutta palomiehille ja näyttää heidät oikeassa valossa, hän perustelee.

Sarjassa 9-1-1 Oliver esittää palomies Buckia, joka oli aiemmin varsinainen naistenmies.
Sarjassa 9-1-1 Oliver esittää palomies Buckia, joka oli aiemmin varsinainen naistenmies.

 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Salskean ulkomuodon lisäksi Oliver on herättänyt huomiota isokokoisella syntymämerkillään, joka peittää hänen silmäkulmaansa ja ylettyy myös otsaan. Miestä on neuvottu poistattamaan se, mutta hän ei ole koskaan yrittänyt peitellä sitä, mistä hän kertoo saaneensa paljon kiitosta.

– En ole rehellisesti sanottuna koskaan murehtinut asiaa. On monia asioita, joita olen nuorena murehtinut, mutta tämä ei ollut sellainen. Olen ollut yllättynyt saamastani ihanasta palautteesta, ja olen hyvin iloinen, jos tämä saa jonkun muun tuntemaan itsensä varmemmaksi. Minulla on kyllä ollut muita epävarmuuksia tällä ulkonäkökeskeisellä alalla, kuten varmaan jokaisella. Se on herkkä aihe.

Teksti:Anuliina Liukkonen
Kuvat:All Over Press ja Fox
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!