harry ja meghan

Uusi taviselämä alkoi! Meghan ulkoili arkisena Archie-vauvan kanssa, Harry lensi vihdoin Kanadaan - Kuvat!

22.01.2020 22:00

Kohu Meghan Marklen ja ex-prinssi Harryn ympärillä ei ota laantuakseen. Pariskunnan päätös vetäytyä kuninkaallisen perheen tehtävistä ja muutto Kanadaan olivat kuningatar Elisabethille kova pala nieltäväksi Nyt Meghan ja Harry ovat kuitenkin aloittamassa uutta itsenäisempää elämäänsä Kanadassa.

Paparazzi kuvasi Meghanin ulkoilemassa Archie-vauvan ja kahden koiran kanssa pariskunnan kodin läheisessä puistossa aikaisemmin tällä viikolla. Arkiseen asuun sonustautunut ex-näyttelijä vaikutti silminnähden iloiselta ja helpottuneelta.

Lue myös: Vastahakoinen kuningatar antaa Harryn ja Meghanin mennä - uusi koti tekeillä Los Angelesiin!

meghan

meghan

meghan

Lensi Kanadaan

Neuvottelut Meghanin ja Harryn irtaantumisesta on saatu päätökseen, ja Harry lensi Kanadaan vaimonsa ja poikansa luokse. 

Harry lensi pienellä yksityiskoneella kolmen turvamiehen saattelemana uuteen kotiinsa. Lentokentällä häntä odotti valmiina oma privaatti kyyti.

Lue myös: Meghanin ja Harryn salatut palaverit paljastuivat – mukana Hollywoodin kriisiasiantuntijoita, asianajajia ja managereja!

harry

harry2harry3

Megxit

Britit nimesivät herttuaparin muuttoaikeet ivallisella "Megxit" nimellä. Paljon syytöksiä ja negatiivista huomiota osakseen saanut Meghan ei ole pääsemässä silmätikkuna olemisesta eroon, ja netin vihapuhe ei ole laantunut lainkaan. Viimeisimpänä herttua sai kuulla negatiivista palautetta tavastaan kantaa Archieta.

Brittiläiset ovat myös syyttäneet häntä prinssi Harryn varastamisesta ja pakottamisesta muuttamaan pois kotimaastaan.

Lue myös: Megxit! Prinssi Harryn ja Meghanin sokkipäätös aiheutti kaaoksen brittihovissa: Kaikilla on selkäänpuukotettu olo!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!