fbq
Hllwd
12.08.2016 15:05
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Uusi Spice Girls -riita sai alkunsa – edessä oikeustaistelu?!
Uusi Spice Girls -riita sai alkunsa – edessä oikeustaistelu?!
Hllwd
12.08.2016 15:05
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Spice Girls -yhtyeen paluusta on tulossa kunnon farssi.

1990-luvulla ja 2000-luvun alussa musiikkilistoja dominoineen Spice Girlsin paluusta on huhuttu jo pitkään. Yhtyeen debyyttisingle Wannabe täytti heinäkuun alkupuolella 20 vuotta, ja fanit toivoivat ryhmän juhlistavan taivaltaan alkuperäiskokoonpanolla.

Aluksi Victoria Beckham vetäytyi paluusta, sen jälkeen Melanie Chisholm ilmoitti keskittyvänsä mieluummin uuden sooloalbuminsa työstämiseen. Jäljelle jääneet Mel B, Geri Horner ja Emma Bunton yrittävät saada jonkinlaista Spice Girls -projektia alulle, mutta tietojen mukaan he aikovat esiintyä nimikirjaimistaan muodostetulla GEM-nimellä.

 

Asianajajia kontaktoitu

The Sun -lehden mukaan Melanie C ei ole innoissaan yhtyetovereidensa suunnitelmista järjestää Spice Girls -juhlaa triona ja uudella nimellä. Lehden mukaan laulaja on ollut yhteydessä asianajajiin asian tiimoilta.

- Melanie on kertonut kaikille olleensa yhteydessä asianajajiin. Melanie uskoo tuoneensa yhtyeeseen musiikillista uskottavuutta, eikä paluu ole mahdollinen ilman häntä.

Riitaa aiheuttaa myös se, että paluuta suunnitteleva trio saattaakin käyttää tulevaisuudessa GEM-nimen sijaan yhtyeen omaa Spice Girls -nimeä, mikä ei miellytä Melanie C:tä lainkaan.