Katso kuvat!

Uuh, mikä mieskarkki! Patrick Schwarzenegger on varsinainen rantaleijona - katso itse!

Hllwd | 18.01.2021 20:02

Näyttelijänä ja mallina kunnostautunut Patrick Schwarzenegger, 27, vietti aikaa ystävineen Mauilla, Havaijilla. Isänsä Arnoldin tavoin kovassa kunnossa oleva rantaleijona sukelteli rantavedessä sinimustissa uimashortseissa ja poseerasi hyväntuulisena valokuvaajalle.

Patrick Schwarzenegger

Lue myös: Rantaleijonanharja on leikattu! Näyttelijäkomistus Keanu Reeves yläosattomissa – pesuhetki tallentui paparazzikuviin!

Patrick Schwarzenegger

Patrickin komea ulkomuoto on huomattu myös muualla, sillä kovassa kunnossa olevalla lihaskimpulla on Instagramissa 1,4 miljoonaa seuraajaa. Innostuneille kuitenkin tiedoksi, että tämä säihkysilmä on varattu. Komistus nimittäin seurustelee mallina työskentelevän Abby Championin kanssa. 

Lue myös: Uskomaton könsikäs! Supersankarisarjan päätähti Stephen Amell leikki merivedessä perheensä kanssa – kuumat kuvat rantaleijonasta!

Patrick Schwarzenegger

Räpylöiden ja snorkkelin kera rannalle suunnannut Patrick kuuluu äitinsä Maria Shriverin, 65, puolelta osittain myös Kennedyn kuuluisaan sukuun. Maria ja Kalifornian entinen kuvernööri Arnold muuttivat erilleen vuonna 2011 ja hakivat lopullista avioeroa vuonna 2017. Entinen kehonrakentaja ehti olla Mariansa kanssa naimisissa vuodesta 1986.

Patrick Schwarzenegger

Lue myös: Vau, mikä rantaleijona! Muistatko 1980-luvun Hollywood-supertähden Rob Lowen, 56? Tuoreet paparazzikuvat paljastavat ällistyttävän kropan - katso!
 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!