Katso kuvat!

Uskoisitko tätä ranskalaistähteä yli 60-vuotiaaksi? Kuvat!

Hllwd | 05.01.2017 09:45

Psykologista Elle-jännityselokuvaa tähdittävä Isabelle Huppert kuuluu ranskalaisnäyttelijöiden kermaan. Lukuisissa elokuvissa Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa näytellyt Isabelle on 63-vuotias, mutta tähti on pitänyt itsensä uskomattoman hyvässä kunnossa.

Isabelle Huppert New Yorkissa tammikuussa 2017

Ikänsä puolensa mummokastiin kuuluva nuorekas näyttelijä edusti tyylikkäänä tammikuussa New Yorkissa järjestetyssä elokuvagaalassa.

Isabelle Huppert ja Paul Verhoeven poseeraavat

Isabelle näyttelee pääosaa hollantilaissyntyisen Paul Verhoevenin, 78, ohjaamassa elokuvassa Elle, joka sai jonkin aikaa sitten ensi-iltansa myös Suomessa. Roolistaan parhaan naispääosan Golden Globe -ehdokkuuden napannut Isabelle esittää siinä 49-vuotiasta piinkovaa liikenaista Michèle LeBlancia.

Nuorekas Isabelle on elokuvassa uskottavanoloinen viisikymppinen yritysjohtaja videopelejä kehittävässä yrityksessä.

Isabelle Huppert ja Paul Verhoeven Cannesissa toukokuussa 2016

Ohjaaja-näyttelijä-parivaljakko Isabelle Huppert ja Paul Verhoeven nähtiin Elle-elokuvan merkeissä myös Ranskan Cannesin elokuvajuhlilla viime vuoden toukokuussa.

Isabelle Huppert on ollut naimisissa Ronald Chammahin kanssa vuodesta 1982. Pariskunnalla on kolme lasta, joista Lolita Chammah, 33, seuraa kuuluisan äitinsä jalanjälkiä näyttelijänä.

 

Teksti:Pia Lindroos
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!