Katso kuva!

Tyga ei voi pitää näppejään erossa kurvikkaasta Kyliesta - kuva!

Hllwd | 05.01.2017 21:00

Räppäri Tyga, 27, on vaihtanut vapaalle. Hänet ikuistettiin keskiviikkona (4.1.) Kylie-rakkaansa, 19, kanssa lemmenlomalla Meksikon Punta Mitassa.

Pariskunta otti aurinkoa ja lekotteli uima-altaalla. Kardashian-Jennerin-klaanin kuopus Kylie pulikoi mustissa pikku pikku bikineissään siihen malliin, että Tyga ei voinut pitää näppejään erossa kurvikkaasta sydänkäpysestään.

Kylie Jenner ja Tyga pulikoivat Meksikossa

Yhdistetty lemmen- ja perheloma

Tyga ja Kylie eivät ole Meksikossa nauttimassa vain toistensa seurasta, sillä reissussa on myös mukana räppärin nelivuotias poika King Cairo Stevenson.

Kylie ja King lomailemassa Meksikossa

Paparazzit ikuistivat myös hetken, kun Kylie kanniskeli äitipuolen roolissa Tygan poikaa.

Monipuoliset harrastukset

Tyga ja Kylie jakavat rakkauden lisäksi myös mielenkiinnon muotiin. Kaksikko nähtiin Alexander Wangin muotinäytöksessä viime vuoden syyskuussa New Yorkin muotiviikoilla.

Kylie Jenner ja Tyga New Yorkin muotiviikoilla 2016

Räppäri on ollut myös liikkeellä toisenlaisilla ajatuksilla yhteisestä vapaa-ajan vietosta. Tyga on RadarOnlinen mukaan yrittänyt suostutella tyttöystäväänsä toteuttamaan villejä seksifantasioitaan. Lähipiirin mukaan Tyga haluaa toteuttaa suuren fantasiansa, eli harrastaa kimppakivaa Kylien ja tämän sisaren Kendallin kanssa.

Kameleontti hiusrintamalla

Kyliella vaikuttaa olevan haasteita päättää hiusväriään. Hän voi myös käyttää peruukkia tai haluaa muuten vain vaihtelua. Hänet ikuistettiin viime vuoden syyskuussa blondissa lookissa, mutta Meksikossa seurapiiritähden hiukset olivat tällä erää mustat.

Kylie Jenner poseeraa New Yorkissa syyskuussa 2016

 

Teksti:Pia Lindroos
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!