Hllwd
Muotipoliisi

Trumpia vastustavat julkkisnaiset innostuivat feministipaidasta -kuvat!

24.01.2017 13:30

Ranskalaisen Diorin suunnittelujohtajaksi nimitetty Maria Grazia Chiuri lanseerasi viime syksynä luksusmerkin kevään 2017 mallistoon We Should All Be Feminists -slogan-t-paidan. Vapaasti suomennettuna teksti tarkoittaa, että meidän kaikkien pitäisi olla feministejä.

Malli kävelee catwalkilla Diorin muotinäytöksessä syyskuussa 2016.

Donald Trump, 70, astui viime perjantaina (20.1.) Yhdysvaltain presidentin virkaan, mikä kirvoitti naisten mielenosoitusmarsseja ympäri maailmaa. Kantaaottava t-paita on ollut sen jälkeen näyttävästi esillä.

Natalie Portman poseeraa Los Angelesissa 21. tammikuuta 2017.

Oscar-palkittu näyttelijä Natalie Portman, 35, osallistui mielenosoitusmarssiin Los Angelesissa viime lauantaina (21.1.). Diorin muusana ja keulakuvana tunnettu Natalie oli myös sonnustautunut feministipaitaan.

Natalie poseeraa Diorin feministipaidassa.

Jackie-elokuvaa tähdittävä yhdysvaltalaisnäyttelijä on viimeisillään raskaana. Hän odottaa puolisonsa Benjamin Millepiedin kanssa parin toista lasta.

 

I ❤️️@dior

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Myös Rihanna, 28, julkaisi Instagram-tilillään kuvan kantaaottavassa t-paidassa. Megatähdellä on Instagramissa noin 49 miljoonaa seuraajaa.

 

Always ? #TheBlondeSaladGoesToParis #TheBlondeSaladGoesToCoutureWeek

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Dior on parhaillaan näyttävästi esillä Pariisin muotiviikoilla. Italialaissyntyinen muotivaikuttaja Chiara Ferragni julkaisi myös t-paitakuvan Instagram-tilillään, jossa hänellä on lähes 8 miljoonaa seuraajaa.

Maailmantähtien päällä nähty We Should All Be Feminists -paita on todennäköisesti Diorin alkuperäinen luomus. Verkkokaupoista on myös saatavilla halpisversioita noin 20 euron kappalehintaan.

Teksti:Pia Lindroos
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!