Katso videot!

Transsukupuolinen Patricio Manuel on ammattinyrkkeilijä ja Everlastin uusi mainoskasvo - video!

02.10.2019 21:35

Patricio Manuelista tuli joulukuussa maailman ensimmäinen transsukupuolinen ammattinyrkkeilijä. Nyt urheilutarvikebrändi Everlast kunnioittaa Manuelin uraauurtavia saavutuksia nimeämällä hänet uuden Be First-kampanjansa mainoskasvoksi.

34-vuotias urheilija tunnettiin naisten nyrkkeilyssä jo ennen hänen sukupuolenkorjaustaan vuonna 2013. 

- Monet henkilöt nyrkkeilyssä sanoivat minulle: ”Sinä olisit voinut olla yksi suurimmista naisten maailmanmestareista, mutta heität sen kaiken hukkaan ollaksesi oma itsesi.” Minä vastasin heille, että niin kamalaksi tunsin oloni eläessäni valheessa.  Oman todellisuuden eläminen sattuu, mutta se on sen arvoista”, Manuel kertoo kampanjavideolla.

Manuel kuitenkin todisti osaamisensa kehässä, kun hän voitti Hugo Aguilarin.

- Niin monet ihmiset sanoivat, ettei kaltaiseni transmies voisi koskaan kilpailla ei-transmiestä vastaan ja voittaa, mutta sinä iltana minä todistin heidän kaikkien olevan väärässä... Luulen, että onnistuin haastamaan monen ihmisen oletukset siitä, mihin kaikkeen kaltaiseni ihmiset kykenemme. 

Everlastin kampanjoissa on aiemmin esiintynyt Sugar Ray Robinsonin kaltaisia nyrkkeilylegendoja. Be First-kampanjassa nähdään myös Fransonet “Jinji” Martinez, joka on jalkansa menettämisestä huolimatta saanut voittoja kehässä.

Lähde: Page Six

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!