Hyppää pääsisältöön
Kyle Richards

Tosi-tv:n supertähti alkoi stressata jatkuvaa julkisuutta – ei viihdy enää kissanristiäisissä: Käyn välttämättömissä tilaisuuksissa!

Kyle Richards, 50, aloitti Hollywood-uransa jo lapsena, ja hän teki tv-debyyttinsä 5-vuotiaana Police Woman -sarjassa. Sen jälkeen hän on näytellyt muun muassa ensimmäisessä Halloween-elokuvassa ja Pieni talo preerialla -sarjassa.

Lue myös: Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti Kyle Richards Seiskan erikoishaastattelussa – haluaa Suomeen: "Vierailu kuulostaa houkuttelevalta!"

Nykyään Kyle tunnetaan parhaiten supersuositun The Real Housewives of Beverly Hills -tosi-tv-sarjan vakiotähtenä. Hän on mukana ohjelmassa sarjan alusta asti.
Kyle on yksi sarjan suosituimmista henkilöistä, ja hän kohtaa innokkaita faneja lähes päivittäin.

– Julkisuus ja esilläolo ovat asioita, joihin on vain pitänyt tottua. Minulla on niin pitkä viihdehistoria, että itselleni se oli helppoa. Ystäväni, jotka eivät ole julkisuudessa, eivät aina ymmärrä sitä. Heistä on erikoista ja hassua, kun tuntemattomat ihmiset pysäyttävät minut kadulla ja juttelevat sarjan käänteistä kuin vanhalle tutulleen. Se on osa tätä hommaa, ja ihmisten kohtaamiset ovat olleet onneksi mukavia ja asiallisia, Kyle kertoi Seiskalle.

Lue myös: Seiskan erikoishaastattelu! Kyle Richards kertoo kaiken jättiriidastaan Lisa Vanderpumpin kanssa: "En tiedä saisinko kertoa tästä..."

Kyle Richards

 

Vältän juhlatilaisuuksia

Suuri julkisuusmäärä on aiheuttanut, ettei Kyle jaksa ravata julkkisjuhlissa samalla tavalla kuin aikaisemmin.

– Käyn välttämättömissä tilaisuuksissa, mutta en niin paljon kuin ennen. Valitsen mieluummin koti-illan perheeni kanssa kuin lähden poseeraamaan punaiselle matolle.

Lue myös: Miljoonaomaisuus aiheuttaa stressiä – Kyle Richards Seiskalle perhepaineistaan: Teemme paljon töitä liittomme eteen!

The Real Housewives of Beverly Hills jenkkitahtiin C Moressa keskiviikkoisin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!