ferne mccann

Tosi-tv-tähti järkyttyi: rakas syyllinen Lontoon happohyökkäykseen?!

19.04.2017 12:40

The Only Way Is Essex -tosi-tv-sarjasta tuttu Ferne McCann auttaa poliisia saamaan hänen poikaystävänsä kiinni.

Fernen poikaystävän Arthur Collinsin epäillään olleen osallisena lontoolaisessa yökerhossa pääsiäisenä tehdyssä happohyökkäyksessä, jossa loukkaantui kaksikymmentä ihmistä. Arthurista on annettu pidätysmääräys.

Poliisi teki rynnäkön Arthurin miljoonakotiin tiistaina (18.4.). Paikalla olleet 52-vuotias nainen ja 54-vuotias mies pidätettiin, mutta Arthur ei ollut paikalla. Poliisi haluaa kuulustella Arthuria tämän mahdollisesta yhteydestä Britanniaa järkyttäneeseen iskuun.

Ferne McCann ja Arthur Collins
Ferne McCann ja Arthur Collins

 

Ferne auttaa poliisia

Vaikka Arthuria epäillään osallisuudesta hyökkäykseen, ei Ferneä epäillä mistään. Tosi-tv-tähti haluaakin auttaa poliisia löytämään rakkaansa.

− Ferne ei ollut Arthurin seurassa sunnuntaina, eikä hänellä ole tietoa illan tapahtumista. Muiden ihmisten tavoin hän haluaa tietää totuuden ja toivoo Arthurin tekevän yhteistyötä poliisin kanssa ja käyvän poliisiasemalla välittömästi, Fernen tiedottaja viestitti.

Arthur Collins

Riita aiheutti hyökkäyksen

Poliisin tietojen mukaan pääsiäisen happohyökkäys oli seurausta Mangle-yökerhossa sattuneesta välikohtauksesta, jossa kaksi seuruetta ajautui riitaan keskenään. Riidan aikana kahden miehen päälle heitettiin syövyttävää ainetta.

Poliisin mukaan kaikkiaan kaksikymmentä ihmistä on kärsinyt syövyttävän aineen aiheuttamista vammoista.

− Vammat ovat olleet palovammoja. Tilanteessa käytetystä aineesta on saatu näytteet ja ne on lähetetty tutkittavaksi, rikoskomisario Lee McCullough kertoi Metro UK:lle.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!