fbq
Hllwd
19.06.2019 13:01
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
bella throne
Törkeää? Veteraaninäyttelijä kommentoi kovasanaisesti Disney-tähti Bella Thornen alastonkuvakohua: "Hän keräjäsi sitä"
Hllwd
19.06.2019 13:01
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Disneyn lapsitähtenä julkisuuteen noussut 21-vuotias Bella Throne joutui ikävään tilanteeseen, kun tuntematon henkilö kiristi häntä hänen omilla alastonkuvillaan. Kuvat oli hakkeroitu Bellan henkilökohtaisesta puhelimesta. 

Bella ei maksanut kiristäjälle, vaan julkaisi nakukuvat itse sosiaalisessa mediassa. 

- Tässä ovat kuvat, joilla minua uhkailtiin. Toisien sanoen tässä ovat minun rintani, Bella kirjoitti päivityksessään. 

Lue lisää: "Tässä ovat rintani" - 21-vuotiaan Disney-tähti Bella Thronen alastonkuvat hakkerille – julkaisikin kuvat itse! 

Karu kommentti

Oscar-palkittu näyttelijä Whoopi Goldberg on kritisoinut Bellaa kovin sanankääntein The View -keskusteluohjelmassa. Whoopin mielestä julkisuuden henkilöt, jotka pitävät alastonmateriaalia puhelimessaan tai pilvipalveluissa, suorastaan kerjäävät tulla hakkeroiduksi. Bella siis sai mitä tilasi!

Whoopi-Goldberg

Whoopi Goldberg kohautti näkemyksillään alastonkuvakohusta. 

Avautuminen

Ohjelman jälkeen tiistaina 18.kesäkuuta Bella päätti avautui Instagram-tilillään The View -ohjelmassa käydystä keskustelutsa. Hän julkaisi useita tunteikkkaita videoita, joissa kertoo olevansa järkyttynyt kuulemistaan kommenteista. 

- Minua kuvottaa se miten voitte halveksia naisia, jotka ovat tässä tilanteessa. On nuoria, jotka tekevät itsemurhan sen jälkeen kuin heidän alastonkuvansa leviävät nettiin. Missä on sympatianne? Bella itkee videolla.