fbq
Tissivakoja ja pirikiikareita! Beautycon-kauneusmessut kuin aikakone 1990-luvulle - Seiskan muotipoliisi häkeltyi näkemästään! Katso kuvat! | Seiska
Hllwd
13.08.2019 19:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: All over press
beautycon
Tissivakoja ja pirikiikareita! Beautycon-kauneusmessut kuin aikakone 1990-luvulle - Seiskan muotipoliisi häkeltyi näkemästään! Katso kuvat!
Hllwd
13.08.2019 19:33
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: All over press

Beautycon -kauneusmessuilla Los Angelesissa esiteltiin alan uusimmat trendit. Muotitietoiset, kauniit ja nimekkäät olivat kokoontuneet paikalle, joten tarjolla oli huikaiseva näköala tämän hetken kuumpimpiin trendeihin. 

Punaisella matolla nähtiin toinen toistaan överimpiä asukokonaisuuksia, joista ei paljasta pintaa puuttunut. Yksi teema kulki lähes jokaisen juhlijan tyylissä: 1990-luvun stailit, jotka ovat nousseet valtavirtaan myös täällä Suomessa. 

Ei ole pitkään kulunut siitä, kun trumpettihousut ja nappiverkkarit olivat kauheinta mitä ikinä tiesi. Ajat muuttuvat nopeasti, sillä nyt ne ovat kuuminta hottia - ainakin nuorison keskuudessa. "Sämpylöiksi" 1990-luvulla tituleerattuja kenkiä ei olisi ikinä uskonut enää näkevänsä, nyt niitä pitävät jopa perheen pienimmät.

Sairaan kaunis maailma

Sosiaalisessa mediassa ja musiikkiurallaan nosteessa oleva Candice poseerasi punaisella matolla muiden silmäätekevien mukana. 

Kaunotar ei halunnut peittää kurvejaan, vaan mustien housujen kaveriksi hän oli laittanut läppäbikinit! Asusteikseen hän valitsi hopean käsilaukun ja kengät, jotka myötäilivät hänen glitter-yläosaansa. 

Tyyli oli viimeistelty sinisillä aurinkolaseilla, jotka tuovat mieleen suomalaisen nuorisoelokuvan Sairaan kaunis maailma (1997). Tällaiset lasit tunnetaan myös pirikiikareina. 

1990-luvulla nuoruuttaan eläneelle muotipoliisille tämä kaikki vaatii hieman totuttelua, joten arvosanaksi asukokonaisuudelle voisi antaa 7. 

candice

Eteeristä kauneutta

Kauneusalan yrittäjä Nurse Jaimie oli valinnut päälleen tyylikkään glitter-housupuvun, joka sopi värimaailmaltaan täydellisesti eteerisen kauniille yrittäjälle. Iso miinus tulee kuitenkin napapaidasta, joka tekee tyylistä hieman halvan näköisen, sillä treenatun vatsan olisi voinut tuoda myös tyylikkäämmin esille. 

Muotipoliisi antaa pisteitä kokonaisuudelle 8. 

nurse

Paholaisen värit

Näyttelijä Victoria Konefal oli laittanut päälleen niin sanotut paholaisen värit. Lateksikankainen, punainen mekko ja ylipolven saappaat loivat muotipoliisille mielikuvan jostain aivan muusta kuin kauneusmessuista. Positiivista kontrastia loi kuitenkin pitkähihaihen paita, joka ei tehnyt asusta niin paljastavaa. Mielipiteitä on monia, mutta Seiskan muotipoliisin mielestä näyttelijäkaunottarelle olisi sopinut hieman klassisempi tyyli. 

Pisteitä ropisee 6 ja puoli. 

näyttelijä

Viettelevää ja asiallista 

Intialainen näyttelijä Priyanka Chopran päällä nähtiin tyylikäs, vitivalkoinen housupuku. Tvistiä kokonaisuuteen toi mesh-kankainen, läpinäkyvä toppi, joka ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Rintojen esitteleminen on paitsi aika ysäriä, niin myös erittäin muodikasta juuri nyt. Muotipoliisi ei anna tästä kuitenkaan sanktiota, sillä tyylikäs puku ja viettelevä paita ovat suorastaan täydellinen yhdistelmä. 

Tästä asusuorituksesta voi hyvin antaa täydet 10 pistettä!

mesh

Muistatko?! Kikka oli 1990-luvun seksikkäin suomalaisartisti – sydäninfarkti koitui kohtaloksi 41-vuotiaana!

Tältä näyttää 1990-luvun suosikkijuontaja Taru Valkeapää nyt: Hugo teki minusta monen ensi-ihastuksen!

Gladiaattorit-sarjan Cobra, 50, on elämänsä kovimmassa kunnossa: nauraa nyt 1990-luvun lihaksilleen - kuvat!

Edit: Päivitetty juttua 14.8, korjattu kirjoitusvirheitä.