Hyppää pääsisältöön
walking dead

The Walking Deadin superpahis meni vihdoin naimisiin - ihanat hääkuvat julki!

The Walking Dead -hittisarjan Jeffrey Dean Morgan on mennyt naimisiin. 

Jeffrey on seurustellut tuoreen vaimonsa, amerikkalaisnäyttelijä Hilarie Burtonin kanssa jo yli kymmenen vuotta. Nyt aviopari on julkaissut tunnelmallisia hääkuvia sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Walking Dead jatkuu - näyttelijä edelleen raivoissaan roolihahmonsa itsemurhasta: "Tuntuu kuin minua olisi ammuttu!"

Olemme jo kymmenen vuoden ajan kuin aviomies ja vaimo. Olemme perustaneet perheen ja rakentaneet yhteisen elämän. Vuosien ajan media on raportoinut, että menimme naimisiin joko vuonna 2014 tai 2015. Mediassa on myös väitetty, että olisin ollut aiemmin naimisissa. Mikään edellämainituista väitteistä ei pidä paikkaansa. 

Hilarie avaa puolestaan parisuhteen dynamiikkaa ja sitä, miksi vihkivalat vannottiin vasta vuosikymmenen yhteiselon jälkeen.

Jeffrey on ollut aviomieheni ensikohtaamisestamme lähtien. Sen sijaan, että olisimme heti vannoneet valoja, halusimme elää niitä. Yli kymmenen vuoden ajan, hyviä ja huonoja vaiheita.

Lue lisää: Tiesitkö? Jethro Tull -legenda Ian Andersonin vävypoika on Walking Dead -sarjasta tuttu supertähti: Ihmiset pyytävät häneltä tauotta nimmareita ja yhteiskuvia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Hilarie Burton Morgan (@hilarieburton) jakama julkaisu

Kuvateksti paljastaa myös sen, että pari on vihitty jo toukokuussa. 

Häämme olivat yksityiset ja maagiset. Ne olivat kaikkea, mitä olisin voinut toivoa. Joten kyllä, olen rouva Morgan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!