Teini-idoli: Uskoin kuolevani ennen 21-vuotissyntymäpäivääni!

Hllwd | 28.06.2016 18:44

Laulaja Demi Lovato avautui American Way -lehdelle rankasta elämästään.

Demi Lovato on kokenut elämässään äärimmäisen raskaita taisteluita. Hän eli lapsuutensa alkoholismia ja skitsofreniaa sairastavan isänsä ja syömishäiriön kanssa kamppailleen äitinsä kanssa.

- Kun kasvaa sellaisen ihmisen kanssa, joka kärsii syömishäiriöstä ja painaa alle 40 kiloa, on vaikea olla altistumatta sille itse, Demi kertoi.

Teini-idoli aloitti uransa jo lapsena. Demi näytteli tv-sarjoissa ja kilpaili kauneuskilpailuissa. Hän tarkkaili ruokavaliotaan pakkomielteisesti jo 9-vuotiaana.

- Uskon arvostelun kohteena olemisen vaikuttaneen minäkuvaani.

 

Vieroitushoitoon parikymppisenä

Menestyksensä myötä Demi elätti koko perheensä. Vastuun myötä hän ei pystynyt käsittelemään ongelmiaan ja turvautui alkoholiin, huumeisiin ja reseptilääkkeisiin.

- Elin täysillä, ja uskoin kuolevani ennen 21-vuotissyntymäpäivääni.

Demi haki apua vieroitushoidosta, ja hänellä todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö. Vieroituksen jälkeen menneisyyden haamut palauttivat Demin vanhoihin huonoihin tapoihinsa. Demi Lovato haki ja sai jälleen apua ongelmiinsa, ja nyt hän haluaa levittää tietoutta elämäntilanteestaan auttaakseen samassa tilanteessa olevia nuoria.

- Näen fanitapaamisissa tyttöjä, jotka näyttävät minulle viiltelyn arpeuttamia ranteitaan. He kertovat minun auttaneen heitä pääsemään yli ongelmistaan. Tarinoiden kuuleminen antoi elämälleni uuden merkityksen.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!