Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
felicity huffman

Täydelliset naiset -suosikkisarjan Felicity Huffmanin, 56, nuorekkaat kasvot nostivat kohun – juonteet katosivat vuodessa! Katso kuvat!

Elokuvien ja televisiosarjojen palkitsemiseen keskittyneen Golden Globe -gaalan punaisella matolla nähtiin sunnuntaiyönä (7.1.) Suomen aikaan tilanne, joka aiheutti kovaäänisen keskustelun sosiaalisessa mediassa. 

KATSO MYÖS: NÄMÄ STARAT LAITTAVAT NUOREMMILLE TYYLI-IKONEILLE KUNNOLLA KAMPOIHIN!

Kuvattavaksi saapui nimittäin näyttelijä Felicity Huffman, joka muistetaan parhaiten Nelosella pyörineestä suosikkisarjasta Täydelliset naiset. Keskustelun aiheutti tarkalleen ottaen se, miten nuorekkaalta 56-vuotias näyttelijätär näytti.

felicity

Moni tuntuukin olevan sitä mieltä, että Felicity on käynyt ehostamassa itseään joko kirurgisin toimenpitein, tai esimerkiksi siloittavilla täyteaineilla. 

felicity huffman

Syyskuussa 2017 Felicityn silmien ympärillä näkyi juonteita, mutta tuoreiden kuvien perusteella ne ovat joko kadonneet kuin ihmeen kaupalla, tai Felicity on saanut apua ammattilaisten tekemistä toimenpiteistä. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!