Hyppää pääsisältöön
Sharon Osbourne

Tätä mieltä Sharon Osbourne on Mariah Careyn katastrofiesityksestä!

Viihdemaailmassa vuosikymmeniä työskennellyt Sharon Osbourne tukee laulajadiiva Mariah Careytä tämän katastrofimaisen esiintymisensä jälkeen.

Mariah Careyn tv-kanava ABC:n uudenvuoden suorassa lähetyksessä nähty esitys on noussut puheenaiheeksi ympäri maailmaa. Mariah ei kuullut korvanapeistaan mitään, ja myöhemmin hän luovutti playback-esityksensä suhteen.

Saara Aallon mentorina Britannian X Factorissa toiminut Sharon Osbourne kommentoi tapahtunutta The View -ohjelmassa uudenvuoden jälkeen.

− Tiedän omasta kokemuksesta, että tuollaista lähetystä on vaikea tehdä, koska akustiikkaa ei ole. Ääntä on vaikea saada kuulumaan, vaikka Mariahilla olikin korvanapit korvissa. Teknisesti hyvän äänen saaminen lavalle ja yleisöön on vaikeaa. Pitää muistaa, että siinä ei ole aikaa mihinkään. Ihmiset tulevat lavalle ja poistuvat. Tuollaisessa esityksessä kaikki asiat ovat artistia vastaan, Sharon sanoi.

Sharon muistutti ihmisiä siitä, että New Yorkissa Times Squaren alueella kuvattiin myös muiden tv-kanavien lähetyksiä, joissa oli omat esiintyjänsä.

− Se on tekniikan suhteen painajainen. Mielestäni Mariah ei selittänyt tilannetta yleisölle tarpeeksi hyvin. Hän heitti sarkastisia kommentteja. Hänen olisi pitänyt sanoa lähetyksessä, ettei kuule mitään ja pyytää yleisöä vain laulamaan mukana. Se olisi lopettanut turhat spekuloinnit tilanteeseen liittyvistä asioista. Noin käy jokaiselle artistille jossain vaiheessa, valitettavasti Mariahille se sattui uutenavuotena.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!