Keith Flint saattoi masentua avioerosta niin pahoin, että riisti itseltään hengen.

Tästä syystä The Prodigyn Keith Flint riisti henkensä

05.03.2019 07:35

Konemusiikkiyhtye The Prodigyn nokkamies Keith Flint, 49,  kuoli oman käden kautta viikonloppuna kotonaan Essexissä, Isossa-Britanniassa.

Tiistaina 5.3. brittilehdet, kuten The Sun, avaavat synkkään ratkaisuun johtaneita syitä.

Avioliitto

Flint tapasi 2000-luvun puolivälin tienoolla japanilaisen mallin, Mayumi Kain. Kai on mallin töiden lisäksi tehnyt dj-keikkoja.

Flint ja Kai avioituivat vuonna 2006. Sittemmin Flint on kertonut haastatteluissa, että Kain tapaaminen ja avioliitto pelastivat hänet päihteiden liikakäytöltä.

- Olin saanut tarpeekseni sekoiluista. Kaikista meistä on mukavaa joskus vähän irrotella, mutta minä aloin olla siihen aika väsynyt. Kun tapasin Kain, olin todella vaikuttunut. Olin muiden kanssa juttelemassa ja kun hän astui huoneeseen sisään, jäin aivan sanattomaksi.

Rakastunut pariskunta asettui maalaistaloon Essexiin, ja Flint jätti pahimmat sekoilut taakseen. 

Keith Flint ja Mayumi Kai kuvattuna vuonna 2008

Keith Flint ja Mayumi Kai kuvattuna vuonna 2008.

Avioliitto ajautui vaikeuksiin ja ero tuli hiljattain. Flint masentui. Lehtitietojen mukaan hän joutui laittamaan talonsa myyntiin. Ilmeisesti Flint etsi lohtua jälleen päihteistä, toisaalta hän myös harrasti aktiivisesti kuntoilua.

Flint esimerkiksi osallistui Chelmsford Central Parkrun -juoksutapahtumaan vain muutama päivä ennen traagista päätöstään. Flint juoksi kisassa henkilökohtaisen ennätyksensä viiden kilometrin pikamatkalla.

Tässä maalaistalossa Essexissä Flint asui

Flintin talo Essexissä.

Edit: Korjattu Flintin sitaattia 6.3.2019 käännösvirheen osalta. Lisätty linkki sitaatin lähteeseen. Poistettu Instagram-kuva, listätty kuva.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: ALL OVER PRESS, REX

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!