fbq
Hllwd
25.08.2019 17:30
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Taylor Swift

Tässä ovat tämän hetken suurituloisimmat tähdet maailmassa: listalla 3 jalkapalloilijaa ja yksi nyrkkeilijä – yllättääkö lista?

Hllwd
25.08.2019 17:30
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Muusikot ja tosi-tv-tähdet valtasivat tulorikkaiden tähtien kärkipaikat. Kirjailijoilla ja elokuvaohjaajilla ei ole tänä vuonna kärkijoukkoon asiaa.

Taylor Swift

1. Taylor Swift
Teinitähtenä uransa aloittanut laulaja Taylor Swift, 29, loistaa jo toista vuotta tulokuningattarena. 165 miljoonan euron vuositulot kertyvät jättimäisestä Reputation-show'sta, joka on Yhdysvaltojen kaikkien aikojen tuottoisin kiertue yli 240 miljoonan euron lipputuloillaan.

 

Kylie Jenner

2. Kylie Jenner
Tosi-tv-tähtenä tunnetun Kylie Jennerin, 21, lasketaan viime vuonna myyneen nimikkomeikkejään 320 miljoonalla eurolla. Vuonna 2015 aloittanut yhden naisen yritys on tähän mennessä tuottanut jo 800 miljoonaa, ja Kylie omistaa yrityksensä kokonaan. Markkinointikulut ovat alhaiset, kun tuoteperhettä voi mainostaa ilmaiseksi Instagramissa. Viime vuonna hän tienasi 153,6 miljoonaa euroa. Kylie teki historiaa aikaisemmin tänä vuonna tultuaan kaikkien aikojen nuorimmaksi miljardööriksi.

Lue myös: Kylie Jenner teki sen: historian nuorin miljardööri – Kim Kardashian jäi kauas taakse!

 

Kanye West

3. Kanye West
Kenkäsuunnittelijana menestyvä hiphoppari Kanye West, 42, jäi tuloissaan reilusti jälkeen vihamiehestään Taylor Swiftistä, mutta Adidaksen Yeezy-tossujen osakkuus tuo hänelle tänäkin vuonna muhevat 134 miljoonaa. Westillä on kunnia olla yksi maailman ladatuimmista artisteista. Hän on voittanut 21 Grammyä, mikä sekin on maailmanennätys.

Lue myös: Mielenterveys horjui ja konkurssi uhkasi! Kanye West selätti ongelmat ja menestyy nyt paremmin kuin koskaan  

 

Ed Sheeran

4. Ed Sheeran
Suomessakin viime kuussa soittanut Ed Sheeran, 28, on kiertänyt maailmaa siihen tahtiin, että henkilökohtaiseksi vuosiansioksi lasketaan tänä vuonna 98,12 miljoonaa. Muusikko voi huoletta pitää loppuvuoden lomaa, sillä kassaan valuu tasaisesti valuuttaa heinäkuussa julkaistun, listaykkösenä koreilevan No.6 Collaborations Project -studiolevyn ansiosta. Ed Sheeranin Divide-kiertue teki historiaa olemalla kaikkien aikojen tuottoisin kiertue lähes 667 miljoonan euron lipputuloilla.

Lue myös: Oho! Kymmeniä miljoonia tienannut maailmantähti Ed Sheeran tallusteli taviksena Helsingissä – kuvat!

 

Neymar

5. Neymar
Brasilialainen Neymar, 27, on kolmas kymppikerhoon kuuluva jalkapalloilija, mutta hänen sponsoreilta saamansa tulot ovat tällä hetkellä hieman epävakaalla pohjalla. Raiskaussyytöksestä, veronkiertoepäilystä ja seuranvaihtouhasta huolimatta hänen vuositulonsa yltävät 93,8 miljoonaan.

 

Cristiano Ronaldo

6. Cristiano Ronaldo
Portugalilainen pallotaituri Cristiano Ronaldo, 34, saa Juventukselta vuosipalkkaa 57,2 miljoonaa. Lisärahaa 97,4 miljoonan vuosituloihin tulee useista mainossopimuksista. Firmat saavat puolestaan näkyvyyttä Ronaldon sometileillä, joilla on liki 400 miljoonaa seuraajaa. Verottaja seuraa tilannetta tarkkaan, ja palloilijalla onkin liki 19 miljoonan mätkyt maksettavanaan.

 

The Eagles

7. The Eagles
Tämän vuoden tulorikkaiden joukkoon ilmestyi yllättäen vuonna 1971 perustettu The Eagles -yhtye, joka keikkaili 86,40 miljoonan euron edestä. Vihoviimeiseksi sanottu Hotel California -kiertue päättyi heinäkuussa. Bändi nettosi kustakin keikasta kolme miljoonaa euroa.

 

Dr. Phil

8. Dr. Phil
Talkshow-isäntä Phil McGraw, 68, kuuluu Eaglesin kanssa tulorikkaisiin pappakerholaisiin. Vaikka psykologi ei edes pidä omaa vastaanottoa, hän ansaitsee tänäkin vuonna tv-, mainos- ja kirjatuotannollaan 84,9 miljoonaa euroa. Hänen suosittu tv-show'nsa on vetänyt miljoonittain katsojia jo 17 vuoden ajan.

 

Lionel Messi

9. Lionel Messi
Argentiinalainen Lionel Messi, 32, potkii maaleja FC Barcelonan riveissä 71,3 miljoonan euron vuosipalkalla. Vaikka eläkepäivät häämöttävät parin vuoden kuluttua, on hänellä turvanaan elinikäinen Adidas-sopimus, joka tuo tänäkin vuonna mukavat 42 miljoonaa. Messin tämän vuoden tulot yltävät siis 113,3 miljoonaan euroon. Eläkepäivät ovat turvatut!

 

Canelo Alwarez

10. Canelo Álvarez
Meksikolainen, ylemmässä välisarjassa nyrkkeilevä Saúl "Canelo" Álvarez, 28, ansaitsee 31,3 miljoonaa euroa jokaisesta voitetusta ottelusta. Viime vuonna langetettu puolen vuoden ottelukieltokaan ei tulovirtaa hidastanut, sillä ottelu- ja sponsoritulot kasvattavat tiliä 84 miljoonalla.