"Tässä ovat rintani" - 21-vuotiaan Disney-tähti Bella Thronen alastonkuvat hakkerille – julkaisikin kuvat itse!

Hllwd | 17.06.2019 18:33

Disneyn lapsitähdestä näyttelijättäreksi kasvanut Bella Thorne on aina ollut rohkea esiintyjä, joka ei ole koskaan pelännyt näyttää paljasta pintaa. Viime viikolla Bellan älypuhelin kuitenkin hakkeroitiin. Sen varjolla tuntematon henkilö kiristi näyttelijätärtä tämän omilla intiimeillä ja yksityisillä valokuvilla. 

Bella päätti, ettei hän luovuta elämänsä päätäntävaltaa kiristäjälleen. Näin ollen nuori nainen julkaisi valokuvansa itse sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Nakukuvilla kohauttanut 20-vuotias Disney-kaunotar heitettiin ulos hotellista – epäillään polttaneen pilveä!

- Aivan liian kauan olen antanut miesten käyttää minua hyväkseni. Nyt riittää. Julkaisen nämä kuvat, koska se on minun päätökseni. Nyt et voi ottaa minulta enää mitään. Tänään pystyn nukkumaan paremmin, kun tiedät, että olen jälleen kontrollissa. 

- Tässä ovat valokuvat, joilla minua uhkailtiin. Toisien sanoen tässä ovat minun rintani. Muuten, FBI on kotonasi pian. 

Seksuaalista hyväksikäyttöä

Reilu vuosi sitten, tammikuussz 2018 Bella avautui kohtaamastaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 

- Koin seksuaalista hyväksikäyttöä ja henkistä pahoinpitelyä aina 14-vuotiaaksi asti. Kun minulla oli vihdoinkin tarpeeksi rohkeutta lukita huoneeni ovi yöksi, istuin sen vieressä, koko yön. Odotin jonkun tulevan ja käyttäväni elämääni jälleen hyväksi. Uudestaan ja uudestaan odotin sen loppuvan, kunnes se vihdoin oli ohi. Jotkut meistä eivät ole tarpeeksi onnekkaita selvitäkseen hengissä. Nouskaa jokaisen kaltoin kohdellun sielun vuoksi, Bella kirjoitti. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!