Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
kendall jenner

Tässä ovat Kendall Jennerin nettiin vuotaneet alastonkuvat ratsailla ja rannalla – häpykumpukin vilahtaa!

Maailman tunnetuimpien huippumallien joukkoon vain muutaman viime vuoden aikana tiensä raivannut tosi-tv-kaunotar Kendall Jenner on joutunut alastonkuvakohun keskelle. 

Kyseessä on otteita huippuvalokuvaaja Russel Jamesin Angels-kuvakirjasta, jossa Kendall poseeraa alasti muun muassa ratsailla, meren rannalla sekä puussa. Kuvat ovat varsin paljastavia, mutta täysin taattua Russel James -laatua. 

Kaikissa nettiin vuotaneissa valokuvissa näkyvät Kendallin rinnat, ja yhdessä otoksessa hänen häpyään peittää vain ja ainoastaan osittain hevosen selkään nostettu satula. 

Lähes poikkeuksetta sosiaalinen media ei salli alustoillaan täysin sensuroimattomia valokuvia, jonka vuoksi esimerkiksi Twitterissä on enää nähtävillä versiot, jossa tähden rinnat on sensuroitu erilaisilla emojeilla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

who is she? @thelovemagazine @alasdairmclellan @kegrand

Henkilön Kendall (@kendalljenner) jakama julkaisu


Lue lisää: Huh, mitä videoita! Vuoden seksikkäin joulukalenteri saa haukkomaan henkeä – stringipeppuja ja ruokapornoa!

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Kendall paljastaa vartalonsa valokuvataiteelle. Viimeisimpien prjektien joukossa Kendall nimittäin poseerasi LOVE-lehdelle, joka on tunnettu muun muassa lähes alastomien naisten vartaloilla täytetystä videojoulukanlenterista. 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press ja instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!