fbq
Hllwd
23.12.2017 17:31
Teksti: Mia Malmi|Kuvat: All Over Press
Kuningatar Margareeta koristelee joulukuusta.
Tanskan kuningasperhe hajoaa jouluna eri puolille maailmaa!
Hllwd
23.12.2017 17:31
Teksti: Mia Malmi|Kuvat: All Over Press

Kuningatar Margareeta ja prinssi Henrik matkustavat jouluksi Marselisborgin linnaan kahden mäyräkoiransa kanssa. Seuraan liittyvät prinssi Joachim ja prinsessa Marie, sekä prinssi Henrik ja prinsessa Athena. Prinssi Joachimin vanhemmat pojat, prinssi Nikolai ja prinssi Felix, viettävät joka toinen vuosi joulua äitinsä, Frederiksborgin kreivitär Alexandran kanssa.

Lue myös: Tanskalaiset huolissaan kuningatar Margareetasta - elämä kriisissä!

Kruununprinssi Frederik ja kruununprinsessa Mary, sekä prinssi Christian, prinsessa Isabella, prinssi Vincent ja prinsessa Josephine matkustavat tänäkin vuonna Australiaan viettämään joulua Maryn sukulaisten kanssa.

Lue myös: Kuningatar Margareeta sai apua läheltä: kruununprinsessa Mary riensi auttamaan anoppiaan – ”Hän tekee suuren palveluksen!”

Aatonaattona paketoidaan lahjat ja koristellaan kuusi. Lapset jättävät lautasellisen riisipuuroa ”julenissereille”, eli tontuille. Margareeta tarjoilee joulupöydän alkuruokana riisivanukasta, jonka sisälle on piilotettu manteli. Pääruoaksi on hanhea, ankkaa, possua, perunoita, punakaalia ja kurkkusalaattia. Jälkiruoaksi on rommivanukasta vadelmakastikkeella sekä mehevää omenatorttua.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »