Katso kuvat!
Näyttelijät Kurt Russell ja Goldie Hawn

Tällä talolla Goldie Hawn ja Kurt Russell tienasivat miljoonia - kuvat!

Hllwd | 09.04.2017 20:05

Näyttelijäpari Goldie Hawnin, 71, ja Kurt Russellin, 66, kevät starttasi rahakkaasti: pariskunta teki onnistuneet kaupat kauniista kodistaan Pacific Palisadesissa Los Angelesissa.

Goldie ja Kurt olivat odottaneet puolisen vuotta ostajaa talolle, jossa ovat asuneet kolme viime vuotta.

Julkkispari maksoi itse 600 neliön huvilastaan neljä miljoonaa euroa. He pyysivät talosta seitsemän miljoonaa, mutta kaupat tehtiin 6,7 miljoonaan euroon, Variety-lehti uutisoi. Tähtipari teki siis noin kolme miljoonaa voittoa.

Julkkisten naapurustossa

Viehättävä huvila sijaitsee arvokkaalla, rivieramaisella asuinalueella.

Naapurustossa viihtyy useita Hollywood-tähtiä, kuten Diane Keaton, 71, Matt Damon, 46, ja Steven Spielberg, 70. Myös Goldien tytär, näyttelijä Kate Hudson, 37, asuu alueella.

Talossa on viisi makuu- ja kylpyhuonetta, joista kaksi on tarkoitettu vieraille. Goldiella ja Kurtilla on ollut myös omat vaatehuoneet.

Goldien oma hoitola

Ruokailutilasta avautuvat ranskalaiset ovet suojaisalle takapihalle. Palmujen katveessa on kolme katettua terassia, uima-allas, poreallas ja allasbaari. 

Mielen ja kehon kunnosta tarkoin huolehtiva Goldie on tehnyt kodistaan hyvinvointikeskuksen, josta löytyvät kuntosali, Pilates-studio, höyrysuihku, sauna ja mediataatiohetkiin tarkoitettu paviljonki.

Miljoonilla kiinteistöjä

Kodittomaksi Goldie Hawn ja Kurt Russell eivät asunnonmyynnin jälkeen jää.

Pari omistaa yli kolmen miljoonan euron arvoisen talon Palm Desertissä Kaliforniassa, maatilan Coloradossa ja lähes neljän miljoonan euron kattohuoneiston Manhattanilla. Lisäksi heillä on viinitila Kaliforniassa.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!