fbqTakaisin katujengiin? Miljonääriperijän dumppaaman Jeremy Meeksin elämä muuttui äkisti - ei usko eron olevan totta, haluaa elokuvatähdeksi! | Seiska
Jeremy Meeks

Takaisin katujengiin? Miljonääriperijän dumppaaman Jeremy Meeksin elämä muuttui äkisti - ei usko eron olevan totta, haluaa elokuvatähdeksi!

Hllwd | 17.09.2019 09:21

Pahamaineisen Crips-jengin ex-jäsen Jeremy Meeks, 35, nousi kuuluisuuteen varsin erikoisella tavalla. Vuonna 2014 Kaliforniassa suuren poliisioperaation myötä satimeen jääneen taparikollisen pidätyskuva julkaistiin Facebookissa.

Kuvasta katsoi harvinaisen kaunispiirteinen mies, jota syytettiin sillä kertaa ampuma-aserikoksesta sekä ryöstöön osallistumisesta. Jeremy istui rikoksistaan kaksi vuotta Mendotan vankilassa Kaliforniassa ja vapautui kevättalvella 2016. 

dddCatwalkille

Gangsterielämä sai jäädä, kun malliagentuuri White Cross Management kiinnitti komistuksen listoilleen. Kyseessä oli tiettävästi ensi kerta, kun arvostettu toimisto kiinnitti mallin pidätyskuvan perusteella!

sss

Vuonna 2017 Jeremy poseerasi muiden ammattimallien kanssa New Yorkin muotiviikoilla. Seurasi Vogue-lehden kuvaukset ja liuta erilaisia mallintöitä, muun muassa rahakas sopimus Carolina Lemken aurinkolasikampanjassa. 

Rakkaus

Sitten kuvaan asui Chloe Green, upporikkaan perheen tytär. Vuotta myöhemmin Chloe synnytti pojan, joka sai nimen Jayden Meeks-Green.

xx

Ero!

Viime kesänä onni oli säpäleinä ja Jeremy poikamies. TMZ:n mukaan äkisti muuttunut elämäntilanne on saanut "maailman kuumimman rikollisen" hakeutumaan uusille urille, eikä suunnitelmissa ole palata katujen kautta vankilaan. Itse asiassa Jeremy ei tahdo uskoa, että ero on totta. 

Paparazzi ikuisti Chloen ja Monte Carlon poolojoukkuen kapteeniin Rommy Giannin hempeissä tunnelmissa luksusjahdin kannella Välimerellä, mutta Jeremyn mielestä "he ovat vain kaverit".

zz

Kuvakaappaus: TMZ. Chloe ja Ronny paparazzikuvissa. 

Hollywoodiin?

Rikas puoliso on lähtenyt ja mallinura hiipumaan päin, joten nyt Jeremy aikoo ryhtyä elokuvatähdeksi. Hänellä on pikkurooli elokuvassa True to the Game 2, jossa hän esittää rikollista, totta kai.

TMZ:n mukaan Jeremy toivoo elokuvauran urkenemisen lisäksi, että suhde Chloeen voisi jatkua. Nähtäväksi jää. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!