fbq
Hllwd
13.06.2016 16:10
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Tähdet surevat Orlandon joukkosurman uhreja: "Rakkauden on voitettava"
Tähdet surevat Orlandon joukkosurman uhreja: "Rakkauden on voitettava"
Hllwd
13.06.2016 16:10
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Orlandon viikonloppuinen joukkosurma on järkyttänyt koko maailmaa.

Sosiaalisessa mediassa leviää kirjoituksia, joissa julkisuudesta tutut henkilöt ovat purkaneet tuntemuksiaan Orlandon järkyttävän joukkosurman jälkeen. Orlandossa kuoli viikonloppuna homobaari Pulsessa yli viisikymmentä ihmistä silmittömässä joukkosurmassa, kun murhaaja avasi tulen kesken ilonpidon.

- Mitä tässä maailmassa tapahtuu?!?!?! Iloinen sunnuntai-ilta tuli äkkikäännökseen ku näin nämä uutiset ja olo on kuin olis lyöty kaikki ilmat pihalle. En pysty käsittään. #‎orlando #‎prayforvictims #‎shooting#‎orlandoshooting #‎lovemore Jälleen sanat rakkaudesta, kaikkien hyväksymisestä ja maailman rakastamisesta hitusen paremmaksi paikaksi, saavat syvemmän merkityksen, laulaja Antti Tuisku kirjoitti Facebook-sivustolleen.

- Sitä elää elämäänsä, yrittää parhaansa olla hyvä, uskoa hyvään ja rakkauteen, kunnes sitten tapahtuu jotain pahaa. Jokin ulkopuolinen viha, oli mikä sen motiivi mikä tahansa, yrittää murtaa sitä uskoa ja kontrolloida meitä pelolla. Sille ei saa antautua, koska se muuttaa kaiken. Se pelko jolle antaudumme muuttuu jossain vaiheessa vihaksi. Rakkauden on voitettava. Joten me joilla voimia on, jakakaamme sitä nyt niille jotka ovat voimattomia, Toosa TV –tähti Cristal Snow puolestaan kirjoitti.

Malli River Viiperi osallistui Los Angelesin Pride –tapahtumaan osoittaakseen tukensa seksuaalivähemmistöille.

 

 

- Saavuin paikalle osoittamaan rakkautta HLBT-yhteisölle Orlandon tragedian jälkeen. Olen sanonut tätä jo jonkin aikaa... Tämä maailma, jossa elämme, on erittäin surullinen. En ole varma, mitä ihmisyydelle tapahtuu, River kirjoitti Instagramiin lisäämänsä kuvan yhteyteen.

Oscar-voittaja Julianne Moore otti Twitterissä kantaa Yhdysvaltojen aselupapolitiikkaan.

- Kuinka monen täytyy kuolla, ennen kuin toimimme kansakuntana lopettaaksemme aseväkivallan, Julianne kauhisteli.