fbqTähdet riisuivat rannalla: tsekkaa Alessandran miljoonavartalo ja Bieberin pinkit sortsit! | Seiska
Katso kuvat!
Alessandra Ambrosion miljoonavartalo

Tähdet riisuivat rannalla: tsekkaa Alessandran miljoonavartalo ja Bieberin pinkit sortsit!

Hllwd | 15.01.2017 17:05

Vuodenvaihde ja tammikuu ovat rantalomasesonkia maailmantähdille. Suosituimpiin kohteisiin lukeutuvat muun muassa Havaiji, Barbados ja Saint-Barthélemy.

Victoria's Secret -huippumalli Alessandra Ambrosio, 35, nautti kesähelteistä perheineen ja ystävineen Florianopolisissa Brasiliassa.

Kaunis, merellinen kaupunki on erityisen rakas brasilialaismallille, sillä hänen lapsensa Anja, 8, ja Noah, 4, ovat syntyneet siellä.

Alessandra Ambrosio tienaa upealla vartalollaan miljoonia euroja. Hän on maailman parhaiten palkattuja malleja.
Kiertue-elämää elävä poppari Justin Bieber, 22, piti keikkataukoa aurinkoisella Barbadoksella. Yksityisyydestä ei ollut tietoakaan, sillä sekä huomionkipeä fanijoukko että media seurasivat supertähteä hiekkarannalla. Justin oli vuokrannut käyttöönsä rantavillan, josta hän pulitti noin 250 000 euroa viikolta.
Muotisuunnittelija Stella McCartney, 45, teki irtioton Lontoon-kiireistään matkustamalla isolla porukalla Karibianmerelle Saint-Barthélemyn saarelle. Reissukaverina oli myös oma isä, The Beatles-legenda Paul McCartney, 74, joka huolehti, ettei tyttärelle tullut vilu meripulahduksen jälkeen.
Näyttelijä Naomi Watts, 48, starttasi uuden vuoden Meksikon auringossa. Naomi nautti rantaleikeistä suomalaisillekin tutussa Cancunissa lastensa Samuelin, 9, ja Alexanderin, 8, kanssa. Tämä on Naomin ensimmäinen reissu hänen erottuaan pitkäaikaisesta kumppanistaan, näyttelijä Liev Schreiberista, 49.
Ted-tähti Mark Wahlberg, 45, nautti aktiivisesta perhelomasta Barbadoksella. Mark, Rhea-vaimo ja heidän lapsensa Ella, 13, Michael, 10, Brendan, 8, ja Grace, 6, eivät loikoilleet hotellin uima-altaalla vaan suuntasivat jahdilla merelle. Lastensa mukaan Mark syö kuin porsas, mutta eivätpä näy ruokatottumukset miehen varrella. Markista on yhä silmäniloksi.
Jenkkilaulaja Fergie, 41, käänsi katseita Mauin saarella Havaijilla. Aviomiehensä Josh Duhamelin kanssa reissussa ollut Fergie juoksenteli pitkin rantoja kuin aito Baywatch-tyttö. Laulaja postasi faneilleen aurinkolomaltaan: – Upouusi vuosi, sitä kohti positiivisin mielin.
Malli, Miamin täydelliset naiset -tähti Joanna Krupa, 37, nautti ystäväporukalla kotikaupunkinsa rannoista suppaillen. Vesiurheilun lomassa Joanna makoili laudallaan aurinkoa ottaen. Tosi-tv-kaunottaren vihreät pikkubikinit olivat sujahtaa moneen kertaan paikoiltaan, mutta tottuneesti Joanna oikaisi rihmankiertämät kohdalleen.
On–off-pariskunta, televisiopersoona Kylie Jenner, 19, ja räppäri Tyga, 27, ovat saaneet suhteensa taas toimimaan. Pari piipahti parin päivän Meksikon-lomalla, jolla he eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan.
Tygan kädet eksyivät yhtenään Kylie Jennerin muhkeille pakaroille. Paikalla olleiden valokuvaajien iloksi Kylie ja Tyga eivät tunteitaan piilotelleet vaan kuhertelivat milloin rantavedessä, milloin uima-altaalla.
Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!