Katso kuvat!
Julkkisten koronamaskit

Tähdet piilottavat kasvonsa koronasuojuksilla! Tunnistatko julkkiskaunottaret maskien takaa?

Hllwd | 25.10.2020 21:03

Korona-suojuksen takana tunnetutkin ihmiset saavat astella kadulla rauhassa.

Tunnista julkkis silmistä tai olemuksesta:

1.
Paparazzit päivystävät lakkaamatta tämän viisikymppisen rouvan menoja ja tuloja. Vaikka maski takaisi hänelle huomaamattomuuden, hän ei tunnu sitä haluavan. Värikkäät, usein myös hänen lempinimilogollaan koristellut vaatteet saavat päätä kääntymään, missä hän ikinä kulkeekin.

1

2.
Uranvaihto on nykyisin suosittua 50+ -kerhossa. Tämäkin megaluokan tv-tähti aloitti juuri ennen koronapandemiaa uudessa pestissä kenkäkauppiaana. Valitettavasti näinä aikoina luksustuotteiden kauppa ei juuri käy ja omistaja on yllätetty useaan kertaan haukottelemasta tyhjässä putiikissaan. Nyt hän voi tehdä sen maskin suojissa.

2

3.
Tämä värikäs näyttelijä ei ole koskaan ujostellut sanoa tai näyttää mitään. Nykyisin hän kuitenkin peittää vaatteilla enemmän kuin paljastaa. Hänet tunnetaan myös Marimekko-fanina. Kuusikymppinen näyttelijä ärähti jokin aika sitten kollegoilleen, koska nämä eivät käytä kasvomaskeja.

3

4.
Tämä nuorehko nainen on kokenut vuoden sisällä jälleen melkoisen muodon- muutoksen ja laihtunut reippaasti. Myös hänen äitinsä on mestari muokkaamaan ulkonäköään. Hollywoodissa asuvalle naiselle hygienia on tärkeä siksikin, ettei hän vahingossa pärski vakavasti sairaan isänsä päälle.

4

5.
Onko tässä Renée Zellweger valmistautumassa uuteen Bridget Jones -leffaan? Ei ihan, vaikka yhdennäköisyys on huomattava. Kuvan nainen tunnetaan tarkkaan harkituista asuvalinnoistaan, mutta tämä ei ole parhaimmasta päästä. Vinkkinä vielä, että henkilö on koulutukseltaan puheterapeutti.

5

6.
Kuvan näyttelijä-laulaja tuli tänä vuonna kaapista ulos vain muutaman avioliittokuukauden jälkeen. Ex-siippa oli hänen teiniaikojen rakkaansa. Liitto alkoi naista ahdistaa, koska hän huomasi olevansa lesbo. – Menetin neitsyytenikin 12-vuotiaana kahdelle tytölle, mutta väitin ex-miehelleni, että hän vei sen minulta 16-vuotiaana.

6

7.
Kyllä suomalainenkin nainen osaa kantaa kasvomaskia tyylillä ja teettää asuun sopivan kangassuojan. Sairaalamaskit kun eivät ole kovin juhlavia. Tämä rouva ilahdutti tv-katsojia juontajana toissa viikolla suorassa palkintogaalassa.

7

8.
Kirjavan maskin takana on hieman väsähtänyt nainen, joka kärsii raskauspahoinvoinnista. Hänen on oltava maskinsa kanssa tarkkana sekä itsensä että suuren brittisukunsa takia, sillä perheeseen kuuluu useita riskiluokkaan lukeutuvia henkilöitä.

8

Vastaukset:

1. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

2. Sharon Stone

Sharon Stone

3. Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

4. Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

5. Belgian kuningatar Mathilde

Mathilde

6. Miley Cyrus

Miley

7. Anna-Maija Tuokko

Anna-Maija Tuokko

8. Prinsessa Eugenie

Eugenie
Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Vijat Mohindra
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!