Hllwd

TMZ: Tästä syystä Conor McGregor ei voinut kilistää Putinin kanssa jalkapallon MM-kisoissa Moskovassa

28.10.2019 12:46

Vapaaottelutähti Conor McGregor tapasi jalkapallon MM-kisojen finaaliottelussa, Moskovassa vuonna 2018, presidentti Vladimir Putinin. Tapaamisella Conor lahjoitti Putinille pullollisen Proper Twelve-viskiä. Conor itse on kyseisen viskibrändin pääomistaja ja on markkinoinut tuotettaan ahkerasti.

Vladi-Conor

Finaalihumussa miehet poseerasivat veljellisessä yhteiskuvassa, mutta eivät kilistäneet Conorin viskillä, sillä presidentin turvatiimi otti lahjapullon tarkastukseen.

- He ottivat pullosta tilkan viskiä ja tutkivat sen mahdollisten myrkkyjen varalta. Sen takia emme voineet kilistää, mutta olen varma, että hän on sitä myöhemmin nauttinut.

Conor muisteli tilannetta Moskovassa, jonne hän oli saapunut haastamaan venäläisottelija Khabib Nurmagomedovin uusintamatsiin. Conor nimittäin hävisi viime vuonna Khabidille, "koska ei ollut treenannut tarpeeksi". Saa nähdä, tuleeko tunnetusti kamppailu-urheilusta pitävä presidentti Putin katsomaan ottelua, kun sen aika koittaa. 

Lähde: TMZ.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:AOP
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!