Katso kuvat!
Priyanka Chopra

Supersuositun Quanticon päätähti naimisiin: kaksipäiväiset häät - katso upeat kuvat Intiasta!

03.12.2018 10:29

Suomessa Nelosella pyörivän hittisarjan Quanticon päänäytttelijä Priyanka Chopra on mennyt viikonloppuna naimisiin.  Priyankan sulhanen on Jonas Brothers -yhtyeestä soolouralle lähtenyt Nick Jonas.

Hulppeita häitä juhlittiin koko viikonlopun ajan Priyankan kotimaassa Intiassa. Lauantaina (1.12.) hääpari vihittiin kristillisin menoin ja pappina nähtiin Nickin isä.

Sunnuntaina Priyanka ja Nick menivät puolestaan uudestaan naimisiin kunnioittaen hindulaisuutta. Näin ollen juhlissa yhdistyivät Priynkan intialaiset sekä Nickin länsimaiset sukujuuret. 

Lue lisää: Superkaunis intialaisnäyttelijä, tennismiljonääri, Beckhamit… Nämä julkkikset nähdään vieraina prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä – myös exät on kutsuttu!

- Yksi suurimpia asioita, joita parisuhteemme on antanut meille on se, että olemme onnistuneet sulauttamaan yhteen kaksi perhettä, jotka rakastavat ja kunnioittavat toistensa uskontoja ja kulttuureja, Priyanka kirjoitti sosiaalisessa mediassa. 

Häitä edeltävät juhlat alkoivat perheiden välisellä pelottomalla laulu- ja tanssikilpailulla.

- Odotimme Nickin kanssa sangeeta, joka on musiikki-ilta ja osa hindulaista hääjuhlaa ennen varsinaista vihkimisseremoniaa. Odotimme innolla millaiset esitykset molemmat puolet perheestämme olivat suunnitelleet. Ja vau, minkälaiset showt he olivat tehneet. Meidän tarinamme kerrottiin laulun ja tanssin välityksellä. Ne olivat täynnä naurua ja rakkautta, Priyanka jatkaa. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press ja instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!