Hyppää pääsisältöön
Elle Macpherson poseeraa kameralle

Supermalli laihdutti itsensä raskauden jälkeen näytöskuntoon kolmessa viikossa - varoittaa nyt muita: Älkää tehkö samoin!

Arvostetun malliuran tehnyt Elle Macpherson kertoo tuoreessa Harper’s Bazaar -lehden haastattelussa raskauden jälkeisen laihduttamisen paineista. Elle treenasi itsensä näytöskuntoon esikoisensa syntymän jälkeen vain kolmessa viikossa.

- Tyylini ei todellakaan ollut terveellinen tapa pudottaa painoa, enkä todellakaan tehnyt sitä toisen lapseni syntymän jälkeen. Jos saisin antaa äideille yhden neuvon niin se olisi, että ottakaa oma aikanne, Elle kertoo jakamatta yksityiskohtia laihdutustekniikastaan. 

- Se ei ollut terveellistä. En tekisi sitä toiste, enkä todellakaan tehnyt sitä toisen lapseni syntymän jälkeen, Elle lisää.

Elle on uransa aikana poseerannut muun muassa viisi kertaa Sport Illustrated -lehdessä. Hänen vartalonsa on aina ollut yksi mallimaailman kadehditumpia. Hän saikin lempinimen The Body. 

Rosie-Huntington-Whiteley

Haastattelussa kuullaan myös Victoria’s Secret -huippumalli Rosie Huntington-Whiteleytä, jolle Elle antaa neuvoja.

- En todellakaan ollut hyvä esimerkki, Elle kertoo rehellisesti Rosielle.

Rosie odottaa esikoistaan kihlattunsa, näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Parin ilmoitti perheenlisäyksestä alkuvuodesta ja tulokkaan laskettu aika on syksyllä. 

 

New Spring' 17 #RosieForAutograph arrivals, only @marksandspencer ???#LinkInBio

Henkilön Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) jakama julkaisu

 

 

 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!