Hyppää pääsisältöön
kevin hart

Suosikkikoomikko Kevin Hart skandaalin keskellä - miljoonakorvaukset uhkaavat vanhan seksivideon takia!

Muutama viikko sitten vakavassa auto-onnettomuudessa ollut Kevin Hart on haastettu oikeuteen. Juttu juontaa juurtensa kahden vuoden taakse, kun Kevinistä ja amerikkalaisesta Montia Sabbagista kuvattiin seksivideo hotellihuoneessa. 

Tuolloin Montia kertoi, että hän sekä Kevin molemmat ovat yksityisyyttä loukkaavan teon uhreja. Sen vuoksi hänellä ei ollut aikomustakaan vaatia Kevinin päätä vadille vaan videon kuvanneen miehen. 

Sovitteluehdotus

Nyt tilanne on muuttunut. TMZ raportoi, että Montian asianajaja on lähestynyt Kevinin asianajajaa sovittelulla, jossa Montialle maksettaisiin ”pieni kuusinumeroinen summa”. Kevinin lakitiimi hylkäsi pyynnön oitis. Sen jälkeen Lisa nosti lähes 60 miljoonan euron kanteen Keviniä ja hänen entistä ystäväänsä J.T Jacksonia vastaan. 

Lue lisää: Karut kuvat onnettomuuspaikalta! Koomikko ja näyttelijä Kevin Hart suistui autollaan moottoritieltä ja päätyi sairaalaan!

Tarkoituksellista? 

Montian mukaan Kevin ja J.T suunnittelivat koko jutun saadakseen mainetta Kevinin tulevalle komediakiertueelle.

Toisin sanoen Montian mielestä ystävykset piilottivat kameran yhdessä ja tarkoituksellisesti. Seksivideon ilmestymisen jälkeen J.T pidätettiin Kevinin kiristyksestä. Hän vaati rahaa, jotta video ei ikinä näkisi päivän valoa. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!