Hllwd
Katso kuvat!

Suorastaan huutaa huomiota! Kendall Jenner käänsi katseita liskoasussa – Seiskan muotipoliisi arvioi tähtien haalariasut!

04.07.2020 21:07

Malli ja tv-persoona Kendall Jenner, 24, varmisti, että katseet kohdistuvat häneen Brit Awardsien jatkoilla. Tyköistuva neonvihreä kokopuku suorastaan huutaa huomiota. Tähden pituus pääsee oikeuksiinsa, ja kokonaisuus on yhtä raikas kuin nurmi aamukasteessa.

Kendall Jenner

Arvosana: 9

Karusti rock!

Demi Mooren ja Bruce Willisin tytär Scout Willis, 28, säväyttää kokomustassa haalarissaan samalla, kun sylikoira kurkistelee kantolaukusta. Asun varsinainen katseenvangitsija on kuitenkin keltaisin perhosin koristellut pitkävartiset mustat cowgirlsaappaat. Yksinkertaisesti rock!

Scout Willis

Arvosana: 7

Pehmeät patikkatrikoot!

Huippumalli Alessandra Ambrosio, 39, hyppelehti ystäviensä kanssa patikkaretkellä oliivinvihreässä olohaalarissaan. Punainen Woodstock-lippis sopii yhteen vihreän asun kanssa. Olkahihnassa heiluu kännykkä ja toisessa kädessä muodin- ja asianmukaisesti vesipullo.

Alessandra Ambrosio

Arvosana: 8+

Käytännöllisen eleganttia!

Näyttelijä-laulaja Ashley Roberts, 38, ihastuttaa ruskeassa haalarissaan ja mukavissa kermanvärisissä lenkkareissaan. Hiukset on kerätty taakse käytännöllisesti mutta elegantille nutturalle. Läppätaskut ja vyö antavat asuun ryhtiä. Käsilaukku ja kultaiset korvakorut pelastavat pliisun kokonaisuuden.

Ashley Roberts

Arvosana: 6

Kultainen jumalatar!

Näyttelijä Kate Beckinsale, 46, häikäisee kultaisessa haalariasussaan kuin egyptiläinen jumalatar. Underworld-leffan tähti on huippukunnossa, ja hänet nähdään usein edustustilaisuuksissa paljettimaisissa jumalatarasuissa. Kokonaisuus on täydellinen ja asu itsessään jo koru.

Kate Beckinsale

Arvosana: 10

Rento remppariitta!

Greyn anatomiasta tuttu näyttelijä Ellen Pompeo, 50, on omaksunut haalarimuodin sen originellimmasta päästä. Lohenpunaista remppahaalaria olisi voinut hieman ryhdittää, mutta kyllä liki tuhannen euron Baleciagan tote-laukku mätsäävine tossuineen erottaa hänet autonkorjaajasta.

Ellen Pompeo

Arvosana: 8

Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!