Mel B ja Mariah Carey

Suorasanainen Spice Girl Mariah Careystä: Ehkä hänellä ei ole enää ääntään!

12.01.2017 19:00

Spice Girls -yhtyeestä julkisuuteen noussut Mel B kritisoi Mariah Careyn reagointia tämän uudenvuoden katastrofikeikkaan.

Monia kykykilpailuja tuomaroinut Mel on tottunut sanomaan mielipiteensä suoraan. Laulajalegenda Mariah Careyn esiintyminen ABC-kanavan uudenvuoden suorassa lähetyksessä on ollut puheenaiheena alusta asti. Jokaisella tuntuu olevan mielipide esityksestä ja sen jälkipuinnista.

− Olin paikan päällä viereisellä korokkeella. Katsoin, mitä ihmettä siellä oikein tapahtui. Yritin liikuttaa huuliani Mariahin kappaleen tahtiin kuvitellen olevani hän. Yhtäkkiä kaikki loppui, enkä voinut uskoa näkemääni. Esiintyjänä tiedän, että on vain jatkettava kaikesta huolimatta. Ensimmäinen reaktio on, ettei hiljaisuus saa jatkua liian pitkään. Olin järkyttynyt, koska hän Mariah antoi sen tapahtua. Nyt puhumme Mariah Careystä, joka on uskomaton laulaja ja esiintyjä. Ehkä hänellä ei ole sitä ääntä enää. Inhottavaa sanoa, mutta ehkä se oli yksi tilanteen ongelma, Mel latasi The Real -keskusteluohjelmassa.

Laulajan mukaan katasrofaalisella tilanteella oli valoisa kääntöpuolensa.

− Toisaalta, ohjelman katsojaluvut ja hänen levymyyntinsä nousivat, joten siitä julkisuudesta oli hänelle hyötyä.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!