Hyppää pääsisältöön
Pink

Suomalaisten rakastama supertähti teki erittäin radikaalin ratkaisun – tämä ei liene fanien mieleen!

Suomessa useamman kerran konsertoinut Pink kyllästyi ikäviin kirjoituksiin.

Pink joutui hiljattain armottoman kommentoinnin kohteeksi, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hänen lapsensa juoksivat Euroopan murhattujen juutalaisten muistomerkillä. Kuvan kommenteissa Pinkiä kritisoitiin epäkunnioittavaksi, ja osa kommentoijista oli sitä mieltä, että laulaja suhtautui muistomerkkiin epäkunnioittavasti.

Pink kyllästyi negatiivisiin kommentteihin, ja hän teki erittäin radikaalin ratkaisun poistamalla kommentointimahdollisuuden uusimmista kuvistaan.

Lue myös: Pink turvautuu pariterapiaan miehensä kanssa: Se on ainoa syy, miksi olemme yhä yhdessä!

Hän julkaisi tilillään kuvan uima-altaassa makoilevasta aviomiehestään Carey Hartista ja muistutti ihmisiä päätöksestään.

- Ystävällinen muistutus niille, jotka sitä tarvitsevat: tällä sivustolla ei ole enää kommentointia. Hahaha! Joudutte kertomaan ne nyt vuorille. Onnea teille! Ja kaikille muille: rakastan teitä ikuisesti, Pink kirjoitti kuvan yhteyteen.

Laulajan fanit lienevät pettyneitä idolinsa radikaaliin ratkaisuun, sillä heistä monet ovat kertoneet kuvien kommenttikentissä Pinkin musiikin merkityksestä heidän elämissään.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!