Hllwd
Katso videot!

Sports Illustrated -mallin twerkkaus stringibikineissä sai kylmää kyytiä – tässä uusi video, uudesta kuvakulmasta!

01.03.2018 10:55

Huippumalli Ashley Graham ei kurvejaan häpeile, ja hyvä niin. Pluskoon malli poseeraa tuoreessa Sports Illustratedissa, ja aikaisemmin tällä viikolla lehti julkaisi sosiaalisen median tileillään making of -videon, jossa Ashley innostuu esittelemään twerkkaus-taitojaan. 

Hyväntuulinen video keräsi runsaasti positiivisia ja kiitteleviä kommentteja, mutta kaikki eivät kuitenkaan olleet samaa mieltä.

Amerikan huippumalli haussa -ohjelmasta tuttu Toccara Jones nimittäin lyttäsi niin Ashleyn kuin videon täysin. Nainen kutsuukin itseään twerkkauksen kuningattareksi. 

- Jätä twerkkaaminen minulle, rakastan sinua, mutta tarvitset todellakin apua. Älkää laittako minua arvostelemaan tuota videota 1 ja 10 välillä…. Toccara saa sanottua ronskin naurunsa joukosta. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Toccaran kommenttien jälkeen Sports Illustrated julkaisi sattumalta uuden videon twerkkaavasta Ashleysta. Täysin uudesta ja kuumasta kuvakulmasta. 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press ja instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!