Hyppää pääsisältöön
Mel B

Spice Girls -tähti piti kovaa meteliä kuninkaallisista häistä – ei ollut koskaan edes kutsuttujen listalla?!

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B joutunee selittelemään lausuntojaan, mikäli Page Six -sivuston tiedot pitävät paikkaansa.

Mel B on kertonut lukuisissa haastatteluissa, että kaikki Spice Girlsin jäsenet ovat saaneet kutsun prinssi Harryn ja Meghan Marklen lauantaina (19.5.) järjestettäviin häihin. Joidenkin huhujen mukaan 90-luvun ikoninen yhtye esiintyisi kuninkaallisissa häissä.

Katso myös: Vau, Spice Girls -tähti Mel B:n Phoenix-tyttärestä on kasvanut upea kaunotar – kuva!

Page Six -sivuston mukaan Melin puheissa ei ole mitään perää. Sivuston tietojen mukaan Spice Girlsin jäseniä on kutsuttu häihin, mutta kutsun ovat saaneet ainoastaan Victoria Beckham, Emma Bunton ja Geri Horner. Victoria ja hänen aviomiehensä David Beckham ovat olleet kutsuttuina brittihovin aikaisempiinkin juhlallisuuksiin. Geri ja Emma puolestaan tekevät tiivistä yhteistyötä prinssi Charlesin hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

Katso myös: Paparazzi iski: Spice Girls -seksipommi yläosattomissa - miespuolinen ystävä levitti aurinkoöljyä upealle vartalolle! Katso!

Page Six -sivuston mykaan mukaan Mel B on tällä hetkellä Los Angelesissa, eikä hän ole Isossa-Britanniassa Harryn ja Meghanin häiden aikaan.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!