fbq
Hllwd
06.10.2016 18:47
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Spice Girls -tähti närkästyi: Täydellinen yhteenpaluu haudattiin jo vuosia sitten!
Spice Girls -tähti närkästyi: Täydellinen yhteenpaluu haudattiin jo vuosia sitten!
Hllwd
06.10.2016 18:47
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Laulaja Melanie Chisholm on kyllästynyt vastaamaan jatkuviin kyselyihin Spice Girlsin paluusuunnitelmista.

The One Show’ssa eilen keskiviikkona (5.10.) vieraillut Melanie C haluaa saada Spice Girls -uteluille lopun. 90-luvun puolivälissä ja 2000-luvun alussa musiikkilistoja hallinneen yhtyeen paluusta on puhuttu jo pitkään, sillä Spaissareiden debyyttisingle Wannabe täytti heinäkuussa 20 vuotta.

 

 

Parin viikon päästä julkaistavaa Version of Me -albumiaan markkinoiva Melanie on joutunut vastaamaan jokaisessa haastattelussa Spice Girlsin paluusta vetäytymiseensä. The One Show’ssa laulaja vaikutti selvästi närkästyneeltä loputtomiin uteluihin.

- Tarvitseeko meidän todella puhua siitä? Ei ketään kiinnosta enää, olen kertonut asian jo miljoona kertaa, Melanie sanoi.

TAUSTAA: Melanie Chisholm avoimena: Tämän takia jättäydyin Spice Girlsin paluusta!

Juontajien ja yleisön painostuksen jälkeen hän kuitenkin suostui paljastamaan, että yhtyeen täydellinen paluu haudattiin jo vuonna 2012.

- Esiinnyimme Lontoon olympialaisten päätösjuhlassa vuonna 2012. Se oli uskomaton ilta. Victoria Beckham sanoi silloin, että se oli hieno hetki, mutta Spice Girls oli hänen osaltaan siinä. Arvostamme hänen päätöstään. Me muut jätimme oven auki paluun suhteen, mutta Wannaben merkkipäivän lähestyttyä se ei tuntunut minusta hyvältä, Melanie totesi.