fbq
Hllwd
13.04.2017 16:41
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Mel B
Spice Girls -tähden erohelvetti: poliisi etsi piilotettua seksivideota Mel B:stä!
Hllwd
13.04.2017 16:41
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Spice Girls -yhtyeestäkin tuttu Mel B turvautui poliisin apuun estääkseen ex-miestään, elokuvatuottaja Stephen Belafontea tuhoamasta elämäänsä.

Oikeus myönsi poliisille luvan päästä tutkimaan laulajan entisen lastenhoitajan Lorraine Gillesin vuokraamaa varastoa. Tietojen mukaan Mel uskoo Lorrainella olevan hallussaan laulajan ja Stephenin seksivideo, jolla elokuvatuottaja oli kiristänyt tulevaa ex-vaimoaan.

Mel penkoi varastoa yhdessä asianajajansa ja poliisin kanssa, mutta he eivät löytäneet etsimäänsä. Tuomari oli määrännyt, ettei Lorraine saa siirtää varastostaan mitään.

Stephen Belafonte ja lastenhoitaja Lorraine
Stephen Belafonte ja Lorraine Gilles kävivät yhteisillä illallisilla vuosi sitten.

 

Uhkailua ja vahinkoraskaus

Oikeuden asiakirjojen mukaan Mel oli suunnitellut Lorrainen irtisanomista tammikuussa 2015. Stephen oli raivostunut vaimolleen tämän suunnitelmista. Stephen oli uhannut julkaista parin seksivideon, ellei Mel palkkaa Lorrainea uudelleen suuremmalla palkalla.

Mel sai tilapäisen lähestymiskiellon Stephenille ja Lorrainelle, joiden kerrotaan ahdistelleen laulajaa tämän haettua avioeroa maaliskuun loppupuolella. Melin mukaan Stephen pahoinpiteli häntä, pakotti ryhmäseksisessioihin ja sai lastenhoitaja Lorrainen raskaaksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »