Hyppää pääsisältöön
Mel B ja Stephen Belafonte

Spice Girls -tähden avioeroriidassa käänne: huumevideot pakottivat sopuun?!

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Mel B ja hänen ex-miehensä Stephen Belafonte alkavat päästä asioissa yhteisymmärrykseen.

Jo kuukausia oikeudessa riidelleet Mel ja Stephen kohtasivat toisensa oikeudessa Los Angelesissa eilen torstaina (9.11.). Istunnossa käsiteltiin Stephenille haettua lähestymiskieltoa.

Riitapukarit ovat avanneet keskusteluyhteyden, sillä istunnossa kerrottiin, että ex-pariskunta on sovitellut asian keskiviikkona (8.11.). Lisäksi Mel ja Stephen ovat päässeet osittaiseen sopuun heidän 6-vuotiaan tyttärensä Madisonin huoltajuusasioissa.

 

Pelko pakotti sopuun?

Avioeroriidan aikana Mel on syyttänyt Stepheniä väkivallasta, uskottomuudesta ja huumeidenkäytöstä. Laulajan ex-mies on puolestaan kertonut esittävänsä oikeudessa arkaluontoisia videoita, joissa Mel käyttää huumeita ja muita päihteitä. Stephen yritti videoiden avulla saada Melin luopumaan lähestymiskiellosta ja Madison-tytön huoltajuuskiistasta.

Liekö ex-miehen uhkaus toiminut, sillä aikaisemmin joustamaton Mel on yhtäkkiä halunnut sovitella avioeron tiettyjä asioita. Eroriitaa käsittelevä tuomari on ilmoittanut Stephenin videoiden olevan hyväksyttyjä todisteita, mikäli ex-pari ei sovittele lähestymiskieltotapausta. Kaiken lisäksi videoihin liittyvät asiat olisi käsitelty avoimessa istunnossa, sillä todistusaineistoon ei liity alaikäisiä lapsia.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!