fbq
Hllwd
03.08.2018 14:31
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
melanie
Spice Girls -kaunotar julkaisi alastonkuvan – roikkuu lihaskimpun kaulassa peppu pystyssä!
Hllwd
03.08.2018 14:31
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Spice Girls -yhtyeestä tunnettu laulaja ja X Factor -tuomari Mel B nauttii sinkkupäivistään. Mel B, oikealta nimeltään Melanie Brown erosi aviomiehestään Stephen Belafontesta viime vuonna. Avioeroa väännettiin kuukausien ajan lakimiehien voimin.

Nyt nainen voi jo huomattavasti paremmin ja hän onkin kertonut uudesta elämänvaiheestaan sosiaalisessa mediassa. Melanie keskittyy lapsiinsa sekä elämästä nauttimiseen. Siltä myös näyttää, sillä tuoreissa kuvissa tummaverikkö poseeraa riehakkaissa olosuhteissa - ja tietenkin alasti.

Allaskuvassa nainen telmii ystävänsä Gary Madatyanin kanssa.

Lue lisää: Mel B ei turhia kainostele – haluaa seksiä useita kertoja päivässä: "Ne voivat olla pikahoitoja!"

- Alastomana takaisin perusasioiden äärelle, mutta ei ikinä peloissaan. Vihdoinkin olen parhaan ystäväni kanssa, Melanie kirjoittaa vapaasti suomennettuna. 

Hashtageina nainen on käyttänyt avainsanoja kuten siunattu, luottamus, ei tuomitsemista, brutaalin rehellinen sekä ei draamaa. 

 

And then there where 2 #truefriendshipneverends #brutallyhonest #truth💯

Henkilön Mel B (@officialmelb) jakama julkaisu


Melanien ja Garyn välinen ystävyys on herättänyt paljon kysymyksiä. Gary, joka on myös Melanien kampaaja, on kieltänyt useita kertoja, että parin välillä olisi mitään muuta kuin ystävien välistä rakkautta. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »