fbq
Hllwd
29.06.2016 16:14
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Spice Girls -faneille jälleen ikäviä uutisia!
Spice Girls -faneille jälleen ikäviä uutisia!
Hllwd
29.06.2016 16:14
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Spice Girls -yhtyeen paluuta odottavien ihailijoiden ei kannata hyppiä onnesta ainakaan vielä.

90-luvulla ja 2000-luvun alussa musiikkilistoja hallinneen Spice Girlsin piti yhdistää voimansa juhlistaakseen debyyttisinglensä Wannaben 20-vuotisjuhlaa. Huhut uusista kappaleista ja paluukiertueesta ovat käyneet kuumana jo pitkään, mutta fanit ovat pettyneet kerta toisensa jälkeen huonojen uutisten nähtyä päivänvalon.

Victoria Beckhamin on kerrottu jättäytyneen paluukiertuelta jo aikoja sitten. Hän haluaa keskittyä konsertoimisen sijaan menestyksekkääseen muotibrändiinsä. Melanie Chisholm puolestaan ilmoitti panostavansa mieluummin soolouraansa kuin vanhan yhtyeensä paluuseen.

Jäljelle jääneet Mel B, Emma Bunton ja Geri Horner yrittävät epätoivoisesti tehdä Spice Girlsin nimissä jotain, ja huhujen mukaan kolmikko aikoo korvata Melanien ja Victorian uusilla jäsenillä.

Paluukiertueen oli tarkoitus toteutua tänä vuonna, mutta Mel B kertoi ikäviä uutisia vieraillessaan Live With Kelly -ohjelmassa.

- Tämä vuosi olisi ollut täydellinen paluuta ajatellen. Esiintymispaikat varataan loppuun niin nopeasti, että toivottavasti voimme juhlistaa taivaltamme ensi vuonna. Haluamme todella toteuttaa suunnitelmamme antaaksemme jotain takaisin faneillemme. Ei tässä kukaan ainakaan nuorru, Mel B kertoi.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »