Joseph

Sopranos-tähti Joseph Gannascoli keräsi yli 25 000 euroa ruoka-apua koronavirusta vastaan taisteleville hoitajille!

Hllwd | 05.05.2020 21:00

Vuonna 2007 päättyneen huippusuositun Sopranos-televisiosarjan näyttelijä Joseph Gannascoli, 61, keräsi yli 25000 euroa ruoka-apua koronavirusta vastaan taisteleville ensiapu-työntekijöille.

TMZn mukaan pahista sarjassa esittänyt Joseph Gannascoli, omistautui täysin ruokkimaan eturintamalla koronavirusta vastaan taistelevia hoitajia.

Lue myös: Kansanedustaja Hjallis Harkimo kasvomaskikohusta: ”En halua olla koko jupakan kanssa missään tekemisissä!”

Sopranos 2

Joseph aloitti kampanjansa viime kuussa. Tavoitteeksi hän asetti yli 45   000 euroa sairaalatyöntekijöiden, palomiesten ja muiden eturintaman työntekijöiden ruokkimiseksi.

Lue myös: Tyttöystävän paikka valmiina! Romutransu Markus Kuotesahon Tinderiin liittymisellä este: ”Kun ei p*rk*le ole rahaa älypuhelimeen!”

Josephin aloitti GoFundMe-kampanja otti tulta ja lahjoituksia alkoi tulla. Hän on kerännyt tähän mennessä noin vähän yli puolet tavoitteestaan. Ruoka-apu on hankittu ravintoloista take-awayna, joten Joseph auttaa näin myös paikallisia yrityksiä New Yorkissa, Brooklynissa ja Bronxissa.

Sopranos 3

Sopranos-tähden hankkimat pitsat ja voileivät ovat hurmanneet vastaanottajat. Ruokaa on toimitettu myös lastensairaaloihin, yliopistoihin ja poliisiasemille. Joseph kertoo, että niin kauan, kun rahaa riittää - hän tulee tilaamaan ruokaa tärkeille työntekijöille.

Teksti:Anter Yasa
Kuvat:Seiskan toimitus, TMZ
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!