Katso kuvat!

Somessa sekoillut Kanye West sai seuraa vanhasta ystävästä – Justin Bieber vieraili Hailey vaimonsa kanssa kohuräppärin luona!

Hllwd | 27.07.2020 22:02

Räppäri Kanye West on tunnettu vuosien varrella kohauttaneista touhuistaan. Viimeisimpoänä hän on ilmoittanut lähtevänsä Yhdysvaltain presidentti kisaan, jonka jälkeen hän on laukonut sekavia syytöksiä Twitterissä, joita hän on myöhemmin pahoitellut. 

Sekoilujen voisi luulla olevan otettu suoraan maan nykyisen presidentin Donald Trumpin sosiaalisen median käytöskirjasta. Kanyen vaimo Kim Kardashian-West selittänyt miehensä käytöstä tämän mielisairaudella. Artisti kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, joka voi vaikuttaa miehen käytökseen voimakkaasti. 

Nyt hän on saanut seuraa toisesta muusikosta, kuka on myöntänyt kärsivänsä myös mielihäiriöstä. Justin Bieber nimittäin vieraili vaimonsa Haileyn kanssa katsomassa, kuinka maansa korkeimpaan virkaan tahtova räppäri pärjää. 

Lue myös: Presidentiksi pyrkivän Kanye Westin julkinen anteeksipyyntö Kim Kardashianille: "Kiitos että tuet minua jatkuvasti"

bieber bussi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just keepin u up to date as I rest and prepare for this next season! Really excited for this next chapter!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Tien päällä

Maantiematkalla oleva iloinen Bieber-pariskunta saapui luksusasuntoautollaan Kanyen maatilan pihaan Wyomingissa. He ovat kiertäneet Yhdysvaltojen maata autolla eräänlaisena lomamatkana. Kanyen sekavien vaimoonsa kohdistuvien Twitter-syytöksien jälkeen. Bieberit päättivät tehdä pienen kiertotien matkallaan ja ajaa räppärin luokse. 

Pihalla nähtyään miehet syleilivät toisiaan kuin vanhat ystävät kertoo The Sun-lehti. 

Lue myös: Kanye Westin somemöläytykset jatkuvat: laukoi sokkitekstiä pettämisestä ja avioerosta - Kim Kardashian julkaisi poikkeuksellisen tilityksen somessa 

Kanye ja Justin ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Kumpikin heistä on lähivuosina kertonut kärsivänsä mielisairauksista. Molemmat artistit ovat myös ilmeisesti hakeneet turvaa uskonnosta, koska ovat alkaneet jakaa vahvasti kristinuskoon liitettävää sisältöä sosiaalisessa mediassa. 

Kanye ilmoitti vuoden 2019 loppupuolella kovaan ääneen, kuinka hän on kääntynyt kristinuskoon. Sen jälkeen hänet on nähty käyvän usein kirkoissa messuissa. 

Lue myös: Mielenterveys horjui ja konkurssi uhkasi! Kanye West selätti ongelmat ja menestyy nyt paremmin kuin koskaan 

kanye farmi

kanye farmi 2

kanye farmilla

Lähde: The Sun
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!