fbq
Hllwd
23.05.2019 11:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
chantelle gabrielle shwn crahan
Slipknot-tähden 22-vuotiaan tyttären kuolemasta järkyttävä paljastus: menehtyi huumekämpässä – näin surulliset tapahtumat etenivät
Hllwd
23.05.2019 11:55
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Suomessakin useita kertoja konsertoineen Slipknot-yhtyeen rumpalin ShawnClownCrahanin ja hänen Chantel-vaimonsa maailma mullistui viime viikonloppuna, kun avioparin nuorin tytär menehtyi äkillisesti. 

- Sydän särkyneenä ja syvimmän kivun keskeltä joudun ilmoittamaan kaikille teille, että nuorin tyttäreni Gabrielle kuoli eilen lauantaina 18. toukokuuta.

Lue lisää: Järkyttävä suru-uutinen: Slipknot-tähden 22-vuotias tytär kuoli mystisesti - isä julkaisi lohduttoman viestin: "Syvimmän kivun keskeltä joudun ilmoittamaan"

Nyt Gabriellen kuolemasta on saatu lisätietoa. TMZ:n tietojen mukaan Gabrielle oli ollut viime viikon lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viettämässä iltaa Hollywoodissa sijaitsevassa yksityisasunnossa. Paikalta oli soitettu hätänumeroon mahdollisen yliannostuksen vuoksi. 

Poliisi löysi Gabriellen elottoman ruumiin tapahtumapaikalta, ja häntä yritettiin elvyttää tuloksetta.

TMZ:n mukaan virkavalta on vahvistanut, että talosta löytyi huumeidenkäyttöön tarkoitettuja välineitä sekä todisteita huumausaineiden käytöstä. Virallista kuolinsyytä ei ole vielä vahvistettu. 

Lue myös: Demi Lovato retkahti huumeisiin ja veti yliannostuksen – näin hengenvaarallinen ilta ja yö etenivät!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 MONTHS ❤️

Henkilön Gabrielle Crahan (@crahang6) jakama julkaisu

Gabrielle Crahan julkaisi viimeiseksi jääneen Instagram-päivityksensä viime viikolla vain pari päivää ennen poismenoaan. Päivityksessä Gabrielle juhlisti viisi kuukautta kestänyttä raittiuttaan julkaisemalla kuvan AA-kerhon tunnuskolikosta.