Katso kuva!

Skandaalinkäryisen Playboy-mallin jättirinnat eivät mahtuneet pikkubiksuihin – kääk, mikä varustus!

Hllwd | 17.01.2018 10:10

Isossa-Britanniassa megamaineeseen noussut Chloe Khan on sosiaalisen median lemmikki, jonka herutuskuvia seuraa pelkästään Instagramissa 1,2 miljoonaa ihmistä. 

Chloe nousi alun perin julkisuuteen Ison-Britannian X Factor -ohjelmasta, josta hänet heitettiin pihalle pitkäksi venyneen bileillan seurauksena. Koelauluista jatkoon päässyt Chloe saapui seuraavan kisavaiheen kuvauksiin edellisillan bilevaatteissa ja ohjelman tekijät huomasivat pian, että Chloe oli juhlinut railakkaasti koko yön ja tuoksui vahvasti vanhalle viinalle.

Sittemmin Chloe nousi uudestaan otsikoihin, kun hän teki töitä prostituoituna hieman yli 200 euron tuntipalkalla. Tämän jälkeen Chloe katosi julkisuudesta muutamaksi vuodeksi. Lopulta Chloe palasi takaisin parrasvaloihin täysin uutena naisena suurine silikonirintoineen. 

Tie lehtien palstoille oli taas auki ja Chloe pääsi edustamaan uutta itseään Playboyhin sekä julkkisten Big Brother -taloon. 

 

Yacht party ?

Henkilön ?Chloe Khan? (@chloe.khan) jakama julkaisu

Nyt Chloe hemmottelee fanejaan tasaiseen tahtiin toinen toistaan povekkaammilla otoksilla, joista yksi tuoreimmista on napattu Dubaissa. 

Chloen yllä on kuvassa niin pienet bikinit, että toinen hänen rinnoistaan on pullahtaa kaiken kansan nähtäville. Tyyli vetoaa ainakin faneihin, sillä siitä on tykätty yli 10 000 kertaa ja kommentoitu satoja kertoja. Eikä ihme. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!