Sinkkuelämää-tähti haluaa New Yorkin kuvernööriksi - romuttaako avioliitto naisen kanssa urahaaveen?!

Hllwd | 23.03.2018 12:04

Sinkkuelämää-tähti Cynthia Nixon, 51, on ollut poliittisesti aktiivinen pitkään, mutta nyt hän on ottanut ison askeleen ilmoittamalla pyrkivänsä New Yorkin kuvernööriksi. 

– Johtajamme ovat tuottaneet pettymyksen. Olemme nykyään epätasa-arvoisin osavaltio, jossa on uskomattoman rikkaita ja äärimmäistä köyhyyttä. Puolet pohjoisosan kaupunkien lapsista elää köyhyysrajan alapuolella. Miten annoimme tämän tapahtua, Cynthia kysyi Twitter-tilillään julkaistulla videolla.

Lue myös: Sinkkuelämää 3 -elokuva käsikirjoitettiin jo valmiiksi – Sarah Jessica Parker paljastaa: Kaikki on peruttu!

Cynthia Nixon
Cynthia Nixon vie Max-poikaansa kouluun.

 

Arvostelijoiden unelma

Cynthia kuvailee itseään tyypilliseksi newyorkilaiseksi, joka odottaa metroa ruuhkassa asemalaiturilla ja saattaa lapsensa kouluun.

Lue myös: Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall todella vihaa kollegaansa Sarah Jessica Parkeria – viiltävä kirjoitus sosiaalisessa mediassa!

Poliittisten kilpailijoittensa ja perusäänestäjien silmissä Cynthia ei kuitenkaan ole aivan tavallinen ehdokas. Häntä on arvosteltu niin näyttelijätaustastaan, poliittisesta kokemattomuudestaan kuin henkilökohtaisesta elämästään.

Cynthia Nixon
Cynthia Nixon vaimonsa Christine Marinonin (vas.) kanssa.

Suurin haaste Cynthian tiellä kuvernööriksi saattaa olla hänen perhesuhteensa: Cynthia avioitui tyttöystävänsä Christine Marinonin kanssa kuusi vuotta sitten. Parilla on 7-vuotias poika Max.

 

Kahnaus virkavallan kanssa

Amerikkalaisessa vaalikamppailussa esiintyy usein loanheittoa, josta Cynthia saa varmasti osansa. Vastapuoli tuskin sulkee silmiään Cynthian seksuaaliselta suuntautumiselta ja välirikolta Sinkkuelämää-kollegan Kim Cattrallin, 61, kanssa.

Esille noussee myös vuosi 2002, jolloin Cynthia pidätettiin mielenosoituksessa käytöksensä vuoksi. Tuolloin näyttelijä osoitti mieltään peruskoulutuksen puolesta. 

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!