Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Gisele Bündchen

Sensaatiokroppa! Gisele Bündchen, 38, peuhasi rannalla bikineissä, aviomies läiski huippumallin napakymppipeppua - kuvat!

Vaikka Suomessa heinäkuu on ollut tavallista viileämpi, on muualla maailmalla jopa tukahduttu kuumuuteen polttavan auringon alla.

Tuoreiden tilastojen mukaan heinäkuusta saattaa olla tulossa kaikkien aikojen lämpimin maapallon mittaushistoriassa, minkä nähdään olevan seurausta ilmastonmuutoksesta.

Kuumuuden on saanut kokea myös huippumalli Gisele Bündchen, joka on aviomiehensä, NFL-supertähti Tom Bradyn ja lastensa kanssa lomaillut Costa Ricassa.

Lue myös: "Maailmani meni ylösalaisin" - Supermalli Gisele Bündchen paljastaa elämäkerrassaan, miten reagoi, kun sai kuulla Tom Bradyn olevan tulossa isäksi toiselle naiselle!

Gisele Bündchen ja Tom Brady
Gisele ja Tom viilentyivät rantavedessä.

Gisele oli tempaissut uimarannalle ylleen kirjavat pikkubikinit, joiden stringimallinen alaosa paljasti supermallin muodokkaan pepun.

Gisele ja Tom peuhasivat vieraiden ja omien lastensa kanssa niin rannalla kuin vedessä, ja hetkittäin pariskunta uppoutui toisiinsa hellästi.

Lue myös: Uuh, Gisele Bündchen lanseerasi oman alusvaatemalliston - kuva!

Anna pusu!

Gisele Bündchen ja Tom Brady
Gisele ja Tom intoutuivat suutelemaan aaltojen tyrskeessä.

Läps pyllylle!

Tom nappasi rakastaan takapuolestaan ja luuli, ettei kukaa ehkä huomaa.
Tom läimäisi rakastaan takapuolelle ja luuli, ettei kukaa ehkä huomaa.

Nyt mä heitän sut, polskis!

Tom leikki omien ja vieraiden lasten kanssa ja heitteli heitä aaltoihin.
Tom leikki omien lastensa kanssa ja heitteli heitä aaltoihin. Tomilla ja Giselellä on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2009 syntynyt poika ja 2012 syntynyt tytär. Lisäksi Tomilla on edellisestä liitostaan vuonna 2007 syntynyt poika.

Mikä kroppa!

Mikä kroppa!
Giselen, 38, vartalo hipoo edelleen täydellisyyttä.
Supermallin käyskentely käänsi rannalla useita päitä.
Supermallin käyskentely käänsi rannalla useita päitä.
Pus, rakas!
Pus, rakas!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!