Hllwd

Seksiyö Orlando Bloomin kanssa kävi hotellin työntekijälle kalliiksi: irtisanottiin tylysti tekstarilla - kuva!

22.05.2017 11:31

Pirates Of The Caribbean -näyttelijä Orlando Bloomin sängyssä tuli kalliiksi brittiläiselle hotellityöntekijälle, kun hänen ensimiehensä löysi alaisensa alasti supertähden hotellihuoneesta.

21-vuotias Viviana Ross työskenteli tarjoilijana viiden tähden Chiltern Firehouse -hotellissa, kun hän tapasi Orlandon ensimmäisen kerran. Viviana törmäsi Orlandoon toistamiseen, kun hän oli työvuoronsa jälkeen poistumassa hotellista.

- He juttelivat ja Orlando pyysi Viviania sviittinsä drinkille. Totta kai hän sanoi kyllä, ystävä kertoo seksiin johtaneesta illasta.

 

My right hand tho. ?

Henkilön Viviana Ross (@iamvivianaross) jakama julkaisu

The Sun -lehden raportin mukaan Vivianin ja Orlandon välillä oli ilmiselvää sähköä. Orlando oli ollut hotellissa asiakkaana jo viiden päivän ajan, ja seksuaalinen lataus oli jo ehtinyt eskaloitua parin välillä.

- Viviana kertoi, että se oli kuin ilotulitusta. Orlando teki ensimmäinen liikkeen ja sitten he suutelivat, lehdelle kerrotaan.

Orlando Bloom Pirates of The Caribbean -elokuvassa

Seuraavana aamuna Orlando oli suunnannut haastatteluun. Viviana jäi sviittiin nukkumaan, mutta se oli virhe. Huoneeseen tuli hänen esimiehensä, joka yksinkertaisesti kysyi, työskenteleekö hän hotellissa. Tähän Vivian oli vastannut myöntävästi.

Tunti myöhemmin Viviana sai tekstiviestin, jossa hänen työsuhteensa kerrottiin päättyvän sillä sekunnilla.

- He eivät vaihtaneet yhteystietoja, joten Orlando ei tiedä mitä Vivianille tapahtui. Luulen, että hän olisi vihainen Vivianin kohtalosta, ystävä jakaa The Sunille yksityiskohtia.

Kohu sattuu sopivasti samaan rakoon uuden Pirates of The Caribbean -elokuvan julkaisuajankohdan kanssa. Dead Men Tell No Tales saa ensi iltansa Englannissa tämän viikon perjantaina. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!