fbq
Hllwd
08.03.2019 21:31
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
bam margera
Sekoileva Bam Margera iski jälleen – raivosi managerilleen käsittämättömin sanakääntein: muistatko miehen Suomen putkareissun - video!
Hllwd
08.03.2019 21:31
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Jackassista maailman maineeseen noussut Bam Margera on uransa aikana taistellut niin alkoholi kuin päihderiippuvuuden kanssa. Bam on käynyt katkaisuhoidossa kolme kertaa.  TMZ:n mukaan Bam ei kuitenkaan koe tarvitsevansa enää apua päihteiden väärinkäytön lopettamiseksi, vaikka miehen lähipiiri on aivan toista mieltä. 

Bamilla on historiaa myös rähisemisen merkeissä. Tuttu kaava toistui eilen torstaina (7.3.) New Yorkilaisella komediaklubilla, jossa hänen oli tarkoitus esiintyä kaksi kertaa saman illan aikana. Ensimmäinen, iltaseitsemän show peruutettiin Bamin pyynnöstä. Seuraavan esityksen oli tarkoitus alkaa iltakymmeneltä. 

Lue lisää: Andy McCoy avautuu kirjassa rajusta välirikosta Bam Margeran kanssa ja Seiskan paljastamasta putkareissusta: Vedin puukon sen kurkulle! Katso kuvat!

Tähti saapui paikalle kello kahdeksan, ja TMZ:n mukaan selvinpäin. Paikalla ei luonnollisesti ollut lainkaan yleisöä, joka sai Bamin raivon valtaan. Kohteeksi valikoitui hänen managerinsa. Hän haukkui miehen käsittämättömillä sanoilla, joita ei kannata edes suomeksi kääntää. Sen lisäksi Bam uhkasi hakata managerinsa tohjoksi. 

Tiedettävästi toista esiintymistä ei koskaan tapahtunut. 

Bamin riehuminen ei ole suinkaan ensimmäinen kerta. Viimeisin Suomen vierailukin päättyi putkaan.