fbq
Hllwd
24.08.2020 23:02
Teksti: Carmen Heikkilä|Kuvat: All Over Press
Kendall
Seiskan muotipoliisi arvioi: Hipsut & hapsut ovat nyt enemmän kuin IN – kuvat!
Hllwd
24.08.2020 23:02
Teksti: Carmen Heikkilä|Kuvat: All Over Press

Michael Jacksonin tytär Paris, 21, ilahdutti höyhenpukunsa väriloistolla Vanity Fair -lehden järjestämillä Oscar-jatkoilla. Pitkät tekohöyhensulat on värjätty pastellin, turkoosin ja vaaleanpunaisin sävyin. Yläosa jättää tärkeät tatuoinnit näkyville.

paris

Malleina työskentelevän sisarusparven keskimmäinen, Bella Hadid, 23, näyttää kuin olisi pukeutunut alhaalta auki viillettyyn jätesäkkiin. Kokonaisuuden pelastaa terhakka, strutsinsulista teetetty höyheniltalaukku. Myös kengät piristävät muutoin tummaa ja synkeää olemusta. 
Bella

Täydellisten naisten Teri Hatcherin, 55, kirkkaan punaiselle kokohaalarille antavat särmää hauskat hapsuhihat. Niillä voisi pyyhkäistä vaikka pölyt pöydiltä ohimennen. Leveät lahkeet ja pitkät hihat tasapainottuvat kauniilla avonaisella dekolteella.
Teri

Näyttelijä Penélope Cruz, 46, ihastutti Chanelin luomuksessa San Sebastian filmifestivaaleilla. Puvussa on nappeja, höyheniä, vekkejä, rypytystä, laskosta, harsoa ja silkkiä. Sekasotkusta huolimatta mekko näyttää hyvältä, mutta miinusta mustasta vyöstä.
PEnelope

Kendall Jenner, 24, sai ansaitsemansa huomion viime vuoden Met-gaalassa New Yorkissa. Oranssi hehkuu eri sävyissä, kuten paratiisilinnulla konsanaan, eikä läpinäkyvän puvun alla näytä olleenalusvaatteittakaan paitsi suurennuslasilla katsottuna.
Kendall

Iki-ihanan Jane Seymourin, 69, hameessa eivät heilu helmat vaan pitkät intiaanityyliset, kerrostetut hapsurivit. Asu on oikein näpsäkkä ja iloisen oloinen jo värinsäkin puolesta. Hopeanväriset kengät ovat kuin korut ja täydentävät kokonaisuutta. 
Jane